Úvod

Léčí potah s výtažky z aloe vera?

Také jste už slyšeli nebo četli o blahodárných účincích rostliny Aloe vera na lidský organismus? Pak možná uvažujete o tom, že si pro zdravý spánek pořídíte matraci s výtažky z tohoto sukulentu. Je ale potah matrace s obsahem Aloe vera opravdu léčivý?


Blahodárný vliv na lidský organismus
Výtažky z rostliny Aloe vera mají blahodárný vliv na náš organismus, především jej dokážou účinně zbavovat škodlivin, a zároveň výrazně posilují imunitu. Pravidelná konzumace doplňků stravy s obsahem Aloe vera rovněž pomáhá řešit mnohé zažívací obtíže, zmírňuje projevy astmatu, cukrovky, artritidy a zlepšuje stav vlasů i pokožky. A jaký vliv mají na naše zdraví výtažky z aloe, když jsou součástí matrace, na které spíme? Jinými slovy léčí potah matrace obsahující výtažky z aloe, jak udávají mnozí prodejci? Samozřejmě, že ne. Již při samotné výrobě 90% kapslí navázaných na vlákna popraská a zbytek zmizí s prvním praním. Nehledě na to, že potah matrace obyčejně zakryjeme ložním prádlem, a navíc spíme v pyžamu, takže žádný pozitivní efekt cítit ani nemůžeme.

Inovovaný potah s výtažky z aloe

Proč se tedy Aloe vera do potahů matrací vlastně přidává? Výlučně z toho důvodu, aby byl měkký, pohodlný a hedvábně příjemný na dotyk. A aby byl zároveň pevný a antistatický. Přesně takovým povrchem se pyšní matrace z kolekce VEGAS Modern, které se od října 2012 mohou pochlubit inovovaným potahem Tencel s výtažky z Aloe vera. Věříme, že pokud se pro některou z těchto matrací rozhodnete, bude se Vám spát vskutku královsky. Ovšem jestliže chcete pocítit blahodárné účinky, které má Aloe vera na lidský organismus, budete muset zajít do lékárny nebo prodejny zdravé výživy, kde si koupíte sirup, krém, gel, anebo mléko s přídavkem aloe. Přejeme Vám pevné zdraví a pohodlný ničím nerušený spánek. Matrace s výtažky z Aloe vera najdete v internetovém obchodě www.matrace-vegas.cz a v kamenných prodejnách VEGAS.



www.matrace-vegas.cz


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze