Úvod

Láska a domov! Načerpejte inspiraci!

Téma "láska" v nás probouzí hřejivý pocit a příjemnou náladu. Ať už v souvislosti s muži, dětmi či předměty. Všechny pozitivní emoce je potřeba rozlišovat a také je rozdávat ve svém blízkém okolí.


Nesmíme také zapomínat na to, že láska je stále kolem nás a doprovází nás každý den, 24 hodin denně. A také s láskou je spojen domov. Láska začíná v kuchyni, protože prochází žaludkem, ale ani v ložnici nesmíme lásku postrádat. Každé ráno se probouzíme s příjemným pocitem, že se máme rádi, ale také, že jsou kolem nás milované osoby a předměty. V ložnici tráví člověk minimálně dvě třetiny života, tedy pokud tam spí. Proto je vhodné investovat do svého pohodlí. 
Je dokázané, že se Vám bude lépe usínat v místnosti vybavené přesně dle Vašich přání. Základem je tedy uléhat do jemného a pěkného povlečení. Nechte se inspirovat nápady pro Vaši ložnici, ale také pro ložnici Vašich ratolestí. 
Povlečení dle Vašich představ Vám dodá energii získanou příjemným spánkem a odpočinkem. Kvalitní materiál a líbivý vzor je základem toho, abyste si příjemně odpočinuli a uvidíte, že díky příjemné bavlně budete mít tu správnou chuť do života. 
Osvěžte si duši i tělo v tom pravém slova smyslu.

Nyní pár tipů pro Váš příjemný odpočinek a dokonalou ložnici:

 

Něžný potisk srdíček a arabeskových vzorů nebo potisk exotických květin a ptáčků na bílém podkladě.

 

Ložní souprava v báječných sytých barvách nebo nádherná ložní souprava s jemným potiskem v čínském duchu. 

Tyto i další tipy naleznete na
www.magnet-blanche-porte.cz.

Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze