Úvod

Kuchyňské lavice navozují přátelskou atmosféru

Kuchyňské lavice nabízejí praktické a stylové řešení, jak uspořádat jídelní nábytek, a navozují v místnosti přátelskou atmosféru. Velké oblibě se těší lavice s úložným prostorem.


Praktické a stylové řešení
Kuchyňské lavice příjemně vyplní místnost a navodí v ní přátelskou atmosféru. Když se u stolu sejde více hostů, nemusíme přinášet z vedlejšího pokoje židle navíc, často postačí se jen trošku uskromnit. Pokud máme malé děti, oceníme lavice vybavené polštáři s dobře omyvatelným povrchem.


Kombinace židlí a lavice
Nejoblíbenější řešení, jak uspořádat jídelní nábytek, představuje kombinace stolu, židlí a kuchyňské lavice. Tradičním i moderním interiérům sluší rohové lavice z masivu. Jedná se o nadčasový nábytek, který vydrží dlouhá léta. Velmi dobře vypadá, když se nám podaří sladit design čalounění lavice s textilními doplňky, jako jsou závěsy, prostírání, anebo dekorativní polštářky.


Kuchyňské lavice s úložným prostorem
Velmi praktickou variantu představují kuchyňské lavice se skrytým úložným prostorem, kam můžeme ukládat ubrusy, utěrky, tematickou dekoraci, anebo kuchařské knihy či denní tisk. Díky tomuto nábytku v kuchyni často ušetříme nemálo místa ve spodních i horních skříňkách.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze