Úvod

Krásný nábytek a bytový architekt dělají domov

Vybavili jste svůj interiér stylovým nábytkem a nápaditými doplňky? Dopřáli mu ty nejkrásnější podlahy a to nejlepší technické vybavení, ale přesto se zde necítíte jako doma? Problém bude jinde. Vytváření interiérů bez architekta je totiž jako vaření bez mistra šéfkuchaře. Pokud se chcete cítit doma jako doma, nechte si navrhnout individuální řešení interiéru a zhotovit nábytek na zakázku.


Originální interiér šitý na míru
Každý z nás je jedinečná osobnost. A proto každému z nás vyhovuje jiné řešení interiéru. Především náročné zákazníky tedy nemůže uspokojit sériově vyráběný sektorový nábytek bez špetky osobitosti. Čím dál více z nich se z tohoto důvodu obrací na společnost NADOP Ořechov, která je známá dlouholetou tradicí na trhu a bohatými zkušenostmi právě při hledání individuálního řešení interiérů. Veškerý nábytek je dílem precizní zakázkové výroby a interiéry jsou výsledkem práce zkušených firemních architektů. Vzhledem k tomu, že komplexní řešení celého interiéru od návrhu až po realizaci zastřešuje jeden designér, může NADOP každému zákazníkovi nabídnout originální řešení, které nejvíce přizpůsobí jeho potřebám a životnímu stylu. Kompletní servis zahrnující vedle návrhu a poradenství také zaměření, dopravu a odbornou montáž je samozřejmostí.



Inspirace pro Váš obývací pokoj

Jednou z místností, které si zákazníci nechávají navrhnout a vybavit nábytkem na zakázku, je obývací pokoj. Obývací pokoj představuje nesmazatelnou vizitku každého bydlení, a zároveň prostor, kde trávíme velkou část svého volného času. Důraz by měl být proto kladen nejen na design, ale také na ergonomii a pohodlí. A protože každá nábytková sestava NADOP je originál, dokáže vyhovět i těm nejnáročnějším nárokům. Velmi žádané jsou nábytkové sestavy umožňující přirozené začlenění moderní techniky do interiéru.



Na zakázku si můžete nechat zhotovit nejen obývací stěny, skříňky a konferenční stolky, ale také sedací soupravy. A v případě této dominanty obývacího pokoje mají ergonomie a komfort zásadní význam. Stejně jako kvalita použitého materiálu. Přece jen, sedačka by nám měla nějakou dobu vydržet. Sedací soupravy z rukou řemeslníků NADOP jsou zárukou dlouhé životnosti a krásného vzhledu. Volba designu a potahového materiálu záleží na Vás.



Jak může vypadat Vaše ložnice
Propojení obývacího pokoje s navazujícími částmi interiéru, nejčastěji s kuchyní, a čím dál častěji také s ložnicí se těší rostoucí oblibě. Zastavíme se proto ještě chvilku v ložnici, jejíž interiér se rovněž nevyplácí podceňovat. Nejdůležitější, a zároveň nejčastěji zhotovovaný kus nábytku na zakázku, zde představuje postel. Postel na míru doplněná vhodnou matrací je jednou ze záruk kvalitního spánku. Neméně častým dílem zakázkové výroby jsou vestavné skříně, které si můžete nechat vyrobit na míru nejen Vašemu prostoru, ale díky variabilnímu vnitřnímu členění také Vašim potřebám.



Pokud tedy toužíte po krásném domově, svěřte svůj interiér do rukou zkušených bytových architektů a výrobu zakázkového nábytku do rukou zručných řemeslníků. Potřebné kontakty najdete na www.nadop.cz nebo na www.kuchyne-vega.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze