Úvod

Krásná kuchyně – dokonalost tkví v detailech

Zajisté jste si všimli, jak se mění trendy v bydlení. Jednu dobu je moderní skleněný nábytek, další sezónu trend diktuje dřevo. Ať už jste podlehli trendům nebo šli proti proudu, určitě chcete, aby Váš domov udělal vždy perfektní dojem a Vy se v něm cítili příjemně a uvolněně.


Konečný dojem vždy tkví v detailech – květiny na stole, polštářky na pohovce či dekorační předměty každý prostor zútulní. V kuchyni Vám podobnou službu udělá sladěná jídelní souprava. Na trhu jsou k dostání jak moderní kousky, tak ty nadčasové. Inspirujte se a dolaďte svou kuchyň k dokonalosti.

Jarní motivy pro veselejší den
Jarní motivy zpříjemní i deštivý den. Jídelní sady s květinami se hodí ke každodenní snídani i pro sváteční oběd. Květinový motiv bude ozdobou každé kuchyně, a pokud zrovna nebudou talíře na stole, nebojte se je vystavit.

Geometrie
Geometrické motivy z módy nikdy nevyjdou a pokaždé, když se objeví na stole, udělají perfektní dojem. Pokud jsou na Váš vkus přímé linie až moc ostré, zamilujete si talíře s kruhovými a spirálovitými motivy. Skvěle se hodí například do kuchyně s dřevěnými motivy!

Barvičky

Ne každý má rád květiny či jiné motivy, ale to neznamená, že je odkázán na obyčejné bílé nádobí! Jednobarevné nádobí v jasných barvách je perfektním způsobem, jak rozzářit stůl a sladit kuchyňské doplňky.



Nestárnoucí klasika – cibuláky se vracejí
V posledních letech se do českých kuchyní opět vrací cibuláky, které byly dlouhé roky ukryty na půdách či chalupách. Klasický modrobílý motiv se hodí do kuchyně v moderním i tradičním stylu. S moderním designem bude zajímavě kontrastovat a vytvářet spojení tradice a stylu. V tradiční kuchyni bude harmonicky korespondovat s celkovým stylem.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze