Úvod

Kovové postele nadchnou nejen romantiky

Kovová postel je věčným symbolem romantiky a smyslnosti. Její ušlechtilá konstrukce se od prvního okamžiku stane dominantou každé ložnice. Nejsou to však jen estetické kvality, co z ní činí vysoce atraktivní ložnicový nábytek, ale také vynikající užitné vlastnosti, jimiž nadchne i prakticky založené z nás.


Spojení krásy a komfortu
Kovové postele jsou nositelkami designu a komfortu zároveň. Ne nadarmo si vysloužily přezdívku postelí pro spánkové labužníky. Vysoké ležení umožňuje velice snadné vstávání a uléhání. Čelo zvelebující interiér umocňuje pocit bezpečí a ve spojení s polštářem nám dává možnost, pohodlně se opřít. Vrchol romantiky a komfortu představují kovové postele s nebesy, jejichž vzhled můžeme dotvořit přidáním dekorativních látek.

Kovove postele

Odolnost a dlouhá životnost

V průběhu let kovové postele získaly ještě jednu přezdívku, a to postele milenců. Mezi další přednosti kovových postelí totiž patří jejich vysoká odolnost vůči opotřebení. Kovovou postel je tak nerozvržete, a to i když patříte mezi majitele urostlých postav. S dobrou odolností pak úzce souvisí i dlouhá životnost. Kovový nábytek do ložnice Vám vydrží po celé generace.

Šikovné skříně do ložnice
Pokud jste se pustili do kompletního zařizování ložnice, pak budete potřebovat i další nábytkové prvky. Především dámy ocení šatní skříně s velkorysým úložným prostorem uvnitř a posuvnými dveřmi, díky nimž rafinovaně šetří prostor v místnosti.

Náš tip: Šatní skříň s velkoplošným zrcadlem, které je součástí posuvných dveří.
Vestavene skrine

Oblíbená bílá ložnice

Moderním ložnicím neobyčejně sluší, když je zařídíme v jednotném designu, kdy spolu postel, skříň, noční stolky a ostatní nábytek pěkně ladí. Mezi oblíbená řešení patří bílá ložnice, jejíž vybavení dokáže příjemně prosvětlit interiér. Aby bílá neevokovala dojem nemocničního prostředí, je lepší, oživit ji dalšími barvami. Vysoce elegantním dojmem působí ložnice v kombinaci bílé a odstínu přírodního dřeva.

Bila loznice

Záleží na Vás, jak svou odpočinkovou místnost pojmete, důležité je, abyste se v ní cítili příjemně.

A pokud hledáte pro svou krásnou ložnici inspiraci, můžete ji načerpat na stránkách www.milujemebydleni.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze