Úvod

Koupelnový nábytek

K tomu, aby koupelna působila harmonicky, čistě, uklizeně a zabydleně, slouží koupelnový nábytek. Ukládáme do něj toaletní a hygienické přípravky, ručníky, čistící prostředky a další a další potřebné věci, které do koupelny zkrátka patří.


Při výběru koupelnového nábytku dbáme především na jeho funkčnost a odolnost. Koupelna je prostředí velmi vlhké a náchylné ke tvoření nežádoucích plísní. Pamatovat bychom měli tedy na to, aby materiály, ze kterých je nábytek vyroben byly voděodolné. Oceníme také, když si zvolíme nábytek závěsný nebo na nožičkách, které bývají odnímatelné a výškově stavitelné. Pod takovými skříňkami se nám bude snadno udržovat čistota.

Nedílnou součástí koupelnového nábytku bývá zrcadlo. Jeho součástí je většinou větší či menší odkládací polička. Velmi praktické jsou zrcadlové skříňky, ve kterých bývají ukryty poličky a zásuvky, většinou také osvětlení a elektrická zásuvka pro použití fénu nebo holicího strojku. Zrcadlo plní v koupelně ještě jednu funkci. Opticky místnost prosvětlí a zvětší.

Nábytek do koupelny se vyrábí v mnoha barvách, provedeních i rozměrech. V koupelnových studiích se setkáte většinou s nábytkovými sety, skládající se z umyvadla a umyvadlové skříňky, zrcadla a vysoké skříňky, která může obsahovat koš na prádlo. Vše v jednotném designu. Tyto sety jsou velmi účelné a praktické. Skříňky se vyrábí v několika rozměrech, lze si tak pořídit skříňku téměř „na míru“ Vaší koupelně.

Svou vlastní kolekci koupelnového nábytku nám nyní nabízí i firma M.B.Keramika. Nechává si ho exklusivně vyrábět přímo k vybraným koupelnový sériím. Můžete si tak vybrat obklady a dlažby a k nim ve stejném designu i koupelnový nábytek. Vše bylo pečlivě navrženo s důrazem na kvalitu i cenu. Dvířka všech sérií mají automatické dovírání, šuplíky automatické dorazy. Umyvadla k nábytku jsou keramická. Všechny série je možné vhodně doplnit zrcadly s osvětlením v různých šířkách. Ze své koupelny tak můžete udělat harmonicky sladěný prostor.

Představujeme Vám několik vybraných typů:

ALAMO
Navržen pro obkladové série BAMBU a ALAMO. Vyrábí se v provedení světlém –Marfil a tmavém – Wenge. V nabídce jsou umyvadla se skříňkou v šířce 75cm nebo dvojumyvadla se skříňkou v šířce 100cm. Série je doplněna vysokou skříňkou. Barevně přesně odpovídá uvedeným sériím.

FANTASTIC
Svěží barvy, které rozjasní Vaši koupelnu, to je Fantastic. Vyrábí se ve 3 barevných provedeních - bílém, oranžovém a zeleném, v jednotné šířce 60cm. Všechny barvy korespondují s koupelnovými sériemi Fresh, Fantastic nebo letošní novinkou Memory. Série dále obsahuje i zrcadlovou skříňku s osvětlením.

KARAT
Velmi luxusní série Karat od výrobce Alfalux, která obsahuje dekory s krystaly STRASS SWAROVSKI, je doladěna nábytkem v provedení mořený dub. Sestava obsahuje umyvadlo LAUFEN PRO se skříňkou v šířce 85cm a vysokou skříňku.



MELODY
Nejekonomičtější koupelnový nábytek náramně se hodící k obkladům Melody, obsahuje skříňku s umyvadlem v šířce 60cm a zrcadlovou skříňku s osvětlením. Při koupi celé sestavy je dále ještě cenově zvýhodněna.

Více informací k těmto ale i dalším setům koupelnového nábytku naleznete na www.mbkeramika.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze