Úvod

Koupelna v podkroví je romantická

Koupelna v podkroví patří mezi symboly romantického bydlení. V případě podkrovní ložnice je zároveň praktickou záležitostí a v případě podkrovního bytu nevyhnutelnou nutností. Jaká jsou vlastně pro a proti umístění koupelny v podkroví? A na co dát při jejím zařizování pozor? To Vám prozradíme níže.


Koupání pod hvězdami
Podkrovní bydlení je neobyčejně útulné. Pro koupelnu, která má být místem příjemné a nerušené relaxace, je z tohoto pohledu podkroví ideálním místem. Můžete ležet ve vaně při svíčkách a vychutnávat si klid ve svém stylovém zákoutí. A při jasné obloze navíc máte možnost sledovat hvězdy na obloze skrze střešní okno.   


koupelna v podkrovi dřevěná

Výhody podkrovní koupelny

Výhody umístění podkrovní koupelny samozřejmě oceníte také přes den. Především dámy uvítají celodenní prosvětlení, když se v koupelně líčí. Navíc střešní okna umožňují přirozené větrání. Díky tomu není v koupelně dusno. Čerstvý vzduch brání vzniku plísní.

podkrovní koupelna

Na co dát pozor
Koupelna v podkroví má i své nevýhody. Narazíme na ně již při výběru sanity, který je omezený. Kupříkladu málokterý sprchový box lze do podkroví umístit. Rozmísťování sanity je třeba provádět s ohledem na šikminy, abychom se pak při vstávání z toalety nebo vystupování z vany neudeřili do hlavy.

velká koupelna v podkroví

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze