Úvod

Koupě vs. pronájem domů v Praze

Bydlíte v pronajatém bytě a rádi byste si vyzkoušeli bydlení v rodinném domě? Obáváte se trochu, jak se vám bude v nemovitosti se zahradou bydlet, jak se budete cítit, jestli vám nebudou chybět sousedé z okolních bytů, na které jste odmala zvyklí a jejichž občasný hluk vám až tak nepřekáží? Vězte, že to není nic neobvyklého, tyto pocity zažívá mnoho ze zájemců o vlastní bydlení v domě.


Netrapte se víc svíravým pocitem v krku či břiše, není nic snadnějšího, než se poohlédnout po domech k pronájmu! Poměrně dost lidí nabízí pronájem domů při dlouhodobém odjezdu za prací do zahraničí, také v případě že nemovitost zdědí, nebo z jiných rozdílných důvodů.

Vy tímto způsobem získáte možnost na vlastní kůži si vyzkoušet radosti i starosti bydlení v rodinném domě. Bude-li se vám takový způsob života líbit, směle si pořídíte vlastní dům, a pokud náhodou zjistíte, že vám bydlení v bytě bylo milejší, jednoduše se do něj zase vrátíte.

Rodinné domy k pronajmutí

Ideální je vybírat z nabídky některé zavedené realitní kanceláře. Právě takovou je realitní kancelář Home sweet home. Její internetové stránky www.homesweethome.cz aktuálně klientům přináší téměř 100 domů k pronájmu.

Zajímavý je kupříkladu moderní rodinný dům 6+kk o užitné ploše 160 m² se zahradou o rozloze cca 300 m² nacházející se v příjemné lokalitě plné zeleně s dobrou dopravní dostupností Prahy 5, ul. Na čisté. Dům nabízí kompletně vybavenou kuchyni. K dispozici je i pračka. Dům má dvě koupelny.

Další hezkou nemovitostí k pronájmu je kompletně nově zrekonstruovaný rodinný dům na Spořilově s užitnou plochou 200 m², dispozičně řešeným jako 5+kk. Dům má 2 samostatné vchody, terasu, parkování a zahradu.

To je jen malá ochutnávka z nabídky realitní kanceláře Home sweet home. Navštivte její webové stránky, prohlédněte si všechny domy k pronájmu, a jestliže se vám některý zalíbí, neváhejte kontaktovat makléře. K dispozici je vám i zákaznická linka zdarma.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze