Úvod

Kostní porcelán Wedgwood pro stolování s noblesou

Když se u stolu sejde větší společnost, často zjistíme, že nemáme dostatek nádobí ve stejném designu. A protože větší společnost se nejčastěji schází u slavnostní tabule, stylový jídelní servis by neměl v naší kuchyni chybět. Tradiční porcelán od nejlepšího anglického výrobce dodá stolování nezaměnitelný styl.


Anglický porcelán Wedgwood
Značkový anglický porcelán Wedgwood je již třetí století v řadě synonymem kvality, tradice a nadčasové elegance. Jeho zakladatel, Josiah Wedgwood, se dokonce považuje za otce anglické keramiky. Není divu, za více než 250 let si toto unikátní nádobí našlo cestu na jídelní tabule po celém světě. Jen pro zajímavost, jídelní servis Wedgewood si objednal také president Theodore Roosevelt pro Bílý Dům. Dnes bohatý sortiment luxusní keramiky, který se neustále rozšiřuje, zahrnuje několik řad v různých designech, a proto si zde vyberete nádobí na každý stůl. Největší oblibě se těší kostní porcelán, známý nejen svou mimořádnou odolností, ale také schopností přijímat barvy, což umožňuje vytvořit nekonečně mnoho krásných řad jídelních servisů. Nehledě na to, že jednotlivé řady, například řady designéra Jaspera Conrana JC White, JC Chinoserie Green a White, JC Platinum, anebo nádobí designérky Very Wang lze různě kombinovat, a vytvořit si tak unikátní servis.



Nové nápady a krásné vzory
Jsou to právě tito designéři, Jasper Conran a Vera Wang, kdo obohatil tradiční sortiment kostního porcelánu Wedgwood o nové nápady i krásné vzory, a učinil ho atraktivním také pro mladší generaci zákazníků. Anglický módní návrhář Jasper Conran, oblíbený pro svůj jednoduchý design s důrazem na užitnou hodnotu, spolupracuje s Wedgwoodem již od roku 2001. Vera Ellen Wang, americká módní návrhářka, známá svou kolekcí svatebních šatů, dala vzniknout kolekcím porcelánových servisů Wedgwood včetně doplňků nejen pro tak slavnostní dny, jako jsou svatební. Pokud se Vaše děti vdávají nebo žení, svatební dar v podobě jídelního servisu Wedgwood je jistě potěší.





Stolování s noblesou
Není to tedy jen tradiční anglická klasika BUTTERFLY BOOM, ale také jednoduchý porcelán v čistém designu JC CASUAL, nádobí pyšnící se asijskými motivy JC Chinoserie, anebo kostní porcelán dekorovaný jemnými vzory a komplikovanými detaily LACE GOLD, čím si můžete zpříjemnit společné chvíle strávené s rodinou a přáteli u stolu, ať už u lahodného čaje o páté, anebo u slavnostní večeře. Porcelán Wedgwood vždy byl, je a bude zárukou stolování s noblesou.





www.wedgwood.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze