Úvod

Když saunu, tak infrasaunu!

Také milujete saunování natolik, že jste začali uvažovat o pořízení vlastní sauny, ale nutnost provedení stavebních úprav, nedostatek prostor a další záležitosti vás od vašeho zdraví prospěšného záměru odrazují? Nenechte se odradit a pořiďte si infrasaunu!


Malá, ale šikovná

Stavební úpravy, stavební povolení, zajištění přívodu a odtoku vody, dispoziční řešení bytu, nic z toho vám nemusí dělat vrásky, pokud zvolíte infrasaunu. Tato moderní alternativa finské či ruské sauny s sebou totiž žádné komplikace nepřináší. Můžete ji umístit téměř do libovolné části svého obydlí. Příslušenstvím počínaje a zimní zahradou konče. Prostorové nároky nejsou nijak vysoké, saunová kabina je natolik skromná, že si vystačí cca s 1 metrem čtverečním plochy. A jak bylo zmíněno v úvodu, na stavební úpravy, stejně jako na řešení přívodu a odtoku vody, můžete rovněž zapomenout. Některé saunové kabiny dokonce nevyžadují ani speciální elektrickou přípojku se samostatným jističem, stačí je zapojit do běžné 230V zásuvky.

Infrasauna Mariana

Vždy připravena!

Předtím je samozřejmě třeba, kabinu nainstalovat. Tuto práci naštěstí zvládnete během slabé půlhodinky. A pozor, odměnit se můžete hned po práci, infrasauna je připravena k provozu ihned po instalaci. Stačí chvilku počkat, než se předehřeje a hurá dovnitř! Díky krátkému nahřívacímu intervalu vám bude vaše hřejivá kabinka k službám, kdykoli si budete přát. Když přijdete vymrzlí zvenku, stisknete tlačítko a za chvilku se už můžete oddávat prohřívání. Blahodárné infračervené paprsky prohřejí vaše tělo až do čtyřcentimetrové hloubky, zlepší vám náladu a odstraní únavu.

Mít vlastní infrasaunu je však nejen příjemné, ale především zdraví prospěšné!

Kde je sauna, tam nechodí lékař

Saunování posiluje imunitu a pomáhá zbavovat naše tělo škodlivin. (Je dokázáno, že lidé, kteří se pravidelně saunují, jsou mnohem méně nemocní, než ostatní. Když už jste ale nemocní, například trpíte angínou nebo zánětem dutin, pobyt v infrasauně přispěje ke zlepšení vašeho zdravotního stavu.) Tím, že pobyt v sauně zvyšuje prokrvení, čistí kůži do hloubky a zbavuje ji nečistot. Infrasauna se svědčuje také při odstraňování kožních problémů, jako je například akné. Dále saunování urychluje metabolismus, podporuje hubnutí, a co bude zajímat především dámy, pomáhá v boji proti nevzhledné pomerančové kůži. To vše samozřejmě za předpokladu, že se saunujete pravidelně, ideálně alespoň dvakrát týdně. Infrasauna má ve srovnání s klasickou saunou navíc tu výhodu, že je vhodná i pro alergiky, astmatiky, a dokonce kardiaky.



Udělejte něco pro své zdraví a pořiďte si saunovou kabinu. Infrakabina se vejde k vám domů a stane chloubou vašeho bydlení.

Náš tip pro malé byty: Elegantní infrasauna Samoa pro jednu osobu z kanadského jedlovce vybavená rádiem/MP3 přehrávačem s dálkovým ovládáním, ionizátorem, teplotním senzorem a světlem na čtení, ovládaná pomocí jednoho vnitřního panelu.

Více na www.moutfield.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze