Úvod

Kam na Valentýna? Za KUBISEM na veletrh DŘEVOSTABY!

Kino, restaurace, sauna … také přemýšlíte, kam zajít se svou drahou polovičkou na Valentýna? Buďte letos originální a praktičtí zároveň a pozvěte ji do Prahy na veletrh DŘEVOSTABY 2015! Co může být romantičtějšího než společné hledání inspirace, jak by mohlo vypadat Vaše hnízdečko lásky?


Novinka na veletrhu
Právě na veletrhu DŘEVOSTAVBY konaném v termínu od 11. 2. do 14. 2. v Praze totiž přední dodavatel dřevostaveb, společnost RD Rýmařov, představí svou novinku: nový rodinný dům
KUBIS 74. Jedná se o mimořádnou nabídku na akční dům za cenu 2 399 000 včetně DPH se základovou deskou a garáží. Jak vidíte, díky příznivé ceně nemusíte zůstat u pouhého snění a můžete se rovnou začít zajímat o to, co se skrývá pod střechou tohoto sympatického montovaného domu.
rodinny dum KUBIS 74

KUBIS 74 se představuje
Dům je celkem prostorný, jeho rozměry jsou 8,94 m x 8,31 m. Zastavěná plocha včetně garáže činí 99,91m2, podlahová plocha přízemí 60,36 m2 a podlahová plocha podkroví 56,76 m2. Pro úplnost ještě dodejme informaci o sklonu střechy, a to 22°. Špičkový systém automatizace Velkou výhodou je špičkový systém automatizace domácnosti obsažený již v základní ceně domu a zahrnující regulaci teploty samostatně ve všech místnostech, dále promyšlený ventilační systém, řízený pomocí čidla CO2 (který mění jen nezbytné množství čerstvého filtrovaného vzduchu) a konečně snadné rozšíření ovládání přes internet a inteligentní telefony.

Rozsah dodávky v provedení SMART
Rozsah dodávky domu na klíč v provedení SMART M 2015 pak zahrnuje otevřenou garáž s pultovou střechou, obvodové stěny s vnitřní izolací 120 + 40 mm a vnější termofasádou 100 mm uzavřenou strukturní barevnou omítkou, betonovou střešní krytinu včetně anténní tašky, vnější dřevěné díly s nátěrem, titanozinkové okapy, základovou desku – model 2015, komín Schiedel UNI PARAT o průměru 160 mm, okna a terasové dveře včetně kování a samozřejmě vchodové dveře s bezpečnostními uzávěry.

montovany dum KUBIS 74

Pohled dovnitř
Pokud po stručné sumarizaci vnější tváře domu nahlédneme dovnitř, v interiéru najdeme schodiště, laminátovou podlahu či koberec, obklady v koupelně a na WC, elektroinstalace, ventilátor s hygrostatem, řízené přetlakové větrání, instalaci slaboproudu, sanitární vybavení, přípojku na pračku i myčku, elektricky vyhřívaný zásobník TUV o objemu 160 l, elektrické přímotopné panely, inteligentní systém vytápění a větrání SIEMENS Synco Living, hotové malířské práce (stěny a stropy upravené zednickou stěrkou stupně kvality povrchu Q2), kuchyňské přípojky vody, odpady a elektro v rozsahu dle typové obchodní dokumentace, rozvody vody potrubí Alpex, kanalizace z plastových trubek i zařízení autonomní detekce a signalizace. Prostě moderní montovaný dům na klíč se vším všudy.

Kde se dozvíte více
Také Vás nový KUBIS zaujal a rádi byste znali více informací? Dozvíte se je nejen na veletrhu DŘEVOSTAVBY 2015, ale také na stránkách www.rdrymarov.cz. A ještě jedno důležité upozornění na závěr: nabídka platí pro smlouvy o uzavření smlouvy budoucí podepsané do 15. 9. 2015 s realizací do 31. 3. 2016.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze