Úvod

Jídelní sety a židle. Jaké byste chtěli?

Stejně jako naše kuchyně nabízí nespočet různých chutí, také české obchody s nábytkem disponují rozmanitým sortimentem a umožňují každému, aby si zařídil interiér své jídelny či kuchyňského koutu dle vlastního gusta.


Je libo minimalismus?
Sestava Gladis je pro Vás jako stvořená! Jednoduché střídmé linie dávají vyniknout preciznímu řemeslnému zpracování. Ruku v ruce s estetičností jde i praktičnost. Laminová deska stolu se snadno udržuje a plastové podložky na spodní části noh stolu eliminují riziko poškrábání podlahy. Rozkládací jídelní stůl během chvilky zvětšíte na dvojnásobek a velkolepá hostina může začít! Elegantní čalouněné židle z výběrového bukového masivu se postarají o to, abyste při hodování měli potřebný komfort.

jidelni sestava Gladis

Zadáno pro dva
Gladis má i svou temnou tvář, pěkně vyladěnou v módním odstínu wenge. Menší stůl v doprovodu dvou pohodlných polstrovaných židlí je ideální variantou pro mladý pár do malého bytu. Ale pozor! Když přijdou hosté, stůl se dá rozložit. Pak už nezbývá, než přidat pár židlí z vedlejší místnosti a prostřít.

jidelni sestava Gladis 2 - wenge

Jako na zámku
Pokud jste romanticky založení, máte velkou rodinu, nebo rádi hodujete ve společnosti přátel, jídelní set Monty Vás jistě okouzlí. Opřete se do polstrovaných židlí, obdivujte zvlněné linie tohoto překrásného nábytku a představujte si, jak v dávných dobách zasedali ke krmi zámečtí pánové. Také stůl Monty je rozkládací a opatřený deskou z lamina, která se snadno udržuje.
jidelni set Monty
Chutná Vám v rohu?
Rohový jídelní set nejenže dokáže perfektně využít prostor, ale také vytváří neobyčejně příjemnou atmosféru umocněnou pocitem bezpečí. Pokud máte malou kuchyni, jděte do Hillery! Tak zní totiž název tohoto půvabného jídelního setu do rohu vyrobeného z výběrového masivu. Díky možnosti volby z pestré palety potahových látek krásně sladíte čalounění se srdcem svého domova.
rohova lavice a stul Hillery
Posezení u Štefana
Máte tolik příbuzných, přátel a známých, že byste si mohli otevřít hospodu? Masivní jídelní set z buku s pořádným stolem o maximálních rozměrech 300 x 90 cm v doprovodu celého tuctu židlí je Vám k službám. Pokud ale dvanáct židlí nestačí, můžete si klidně objednat i třináctou, čtrnáctou ….

jidelnii sestava Stefan

Inspiraci ze světa jídelních koutů jsme tentokrát čerpali v internetovém obchodě www.nabytek-nej.eu. Ať už chcete jídelní sety z lamina, nebo z masivu, v tradičním či minimalistické stylu, pro větší či menší společnost, zde si určitě vyberete.

Tak příjemný nákup a pak už dobrou chuť i zábavu!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze