Úvod

Je libo komfortní postel? Vyberte si dřevo nebo kůži!

Máte se rádi? Pořiďte si moderní postel, která Vám poskytne dokonalý komfort nejen při spánku. A pokud máte rádi také své úspory, jistě Vás bude zajímat, že se kvalitní postele v krásném designu dají pořídit za rozumnou cenu. V provedení z masivu i v kůži.


Bytelné postele z masivu
Pohodlná postel je jedním z nejdůležitějších předpokladů našeho spokojeného a zdravého spánku. Kdo touží po bytelné posteli, která bude dobře sloužit po mnoho dlouhých let, volí zpravidla lůžko ze dřeva, v případě manželské postele pak dvoulůžko z masivu. V obchodě Nabytekjelen.cz nás zaujala široká nabídka moderních postelí z masivu, stejně jako možnost atypických provedení a moření dle individuálních představ.

postel z masivu

Zvýšené spaní ocení nejen senioři
V poslední době se největší oblibě těší vysoké postele. A to nejen u seniorů, kteří si pochvalují především snadné vstávání a uléhání, ale také u mladých lidí, kteří mají rádi své pohodlí. Další výhodou zvýšeného spaní je, že během spánku vdechujeme podstatně méně prachu (kterého je nejvíc na podlaze), než v případě běžného lůžka. A nesmíme zapomenout zmínit noblesní vzhled vysokých postelí, který dodá každé ložnici nádech luxusu.

vysoka postel

Sladké snění v kůži

Dalším hitem ve světě nábytku se staly postele z kůže a eko-kůže, které sluší především moderním ložnicím. Spojení elegantního vzhledu a vysoký komfort je tím hlavním důvodem, proč si kožené postele pořizuje čím dál více přátel dobrého spánku. Podobně jako u dřevěných postelí také zde máte na výběr z různých designů a barevných provedení.

kozena postel

Kvalita od českého výrobce
Mějte se rádi a dopřejte si stylovou moderní postel, ze které budete ráno vstávat krásně odpočatí, a na kterou se budete večer těšit. Kvalitní postele z masivu, stejně jako postele z kůže a eko-kůže, obojí od českého výrobce, nakoupíte ve specializovaném obchodě s nábytkem www.nabytekjelen.cz. Nyní navíc můžete využít akce doprava zdarma a akce na postele z masivu! Přejeme Vám příjemný nákup a hezké sny.

logo nabytek jelen
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze