Úvod

Japonská stěna - proměnlivá dekorace interiéru

V současné době si to možná ani neuvědomujeme, ale s postupujícím časem od změny stylu života naší společnosti, se stále více z nás nechává ovlivnit dechem doby a dekoraci svého interiéru i exteriéru podřizuje aktuálnímu období, které žijeme.


Své obývací pokoje, kuchyně, či dětské pokojíky zdobíme v období Vánoc a Velikonoc, což je pro nás samozřejmé a snad ani tomu jinak být nemůže. Ale všimli jste si, že reagujeme na svátek sv. Valentýna, nebo že začínáme intenzivněji slavit Halloween a své příbytky zdobit vydlabanými dýněmi? I to krásné předvánoční adventní období začínáme vnímat jako čas pro to, abychom se připravili, nejen duchem, na vánoční svátky. Prostě v průběhu roku je hodně příležitostí k tomu, abychom svůj interiér sladili s dobou, kterou právě prožíváme.

Pryč je ten čas, kdy jsme měnili v pokoji záclony před velikonočními, nebo ještě před vánočními svátky. Ta šedá doba je ta tam a my se můžeme, každý podle svých možností a fantazie, radovat z toho, že si svůj byt, nebo pokojík vyzdobíme i mimo tyto svátky kdykoliv. 7

japonska stena jako dekorace

Japonská stěna GARDINIA je přesně tím prvkem v dekoraci interiéru, který těmto touhám nahrává. Panely japonské stěny lze díky suchému zipu, kterými jsou vybaveny, jednoduše sejmout z vozíku a nahradit je jinými, které korespondují s právě probíhajícím obdobím. Vůbec není nutné, abychom kupovali pro každou příležitost nové a nové panely. Vše lze vyřešit vlastními silami. Panel je zhotoven z pásu látky na jednom konci opatřeným suchým zipem pro upevnění na vozík a na druhé straně je z látky vytvořen tunýlek pro vložení zatěžovací destičky. Musíme dbát pouze na to, aby panel byl dlouhý tak, aby jeho spodní hrana byla vzdálena od podlahy cca 5 cm.

japonska stena s dekorem

Techniku, nebo chcete-li kolejničku japonské stěny, můžete zakoupit v sériovém rozměru. Pokud Vám tyto rozměry nevyhovují, tak lze objednat délku přesně takovou, jakou vyžaduje Váš Interiér. ALUGARD – program na míru Vám umožní pohrát si i s šířkou panelů tak, jak to přesně odpovídá Vašim představám, nebo potřebám. Pokud máte nainstalovány nad okny záclonové kolejničky, tak i ty můžete využít k tomu, abyste je jednoduchým doplněním vozíkem japonské stěny, bez velkých nákladů, proměnili v moderní japonskou stěnu.

chromova garnyze na japonske steny

Japonská stěna je opravdu novinkou v dekoraci interiéru. Můžete ji ovšem využít i k oddělení dvou prostorů. Pomocí japonské stěny můžete oddělit šatnu od vstupní haly, či chodby. Japonská stěna se dá dokonce využít i ve veřejných prostorách, k oddělení různých pracovišť třeba ve zkrášlovacích studiích.

Zkuste popřemýšlet a dejte šanci variabilní dekoraci Vašeho interiéru. Uvidíte, že v krátké době si budete libovat v tom, že v každém období může Váš interiér vypadat jinak. Neváhejte a obraťte se na nás. Náš tým GARDINIA je připraven Vám na e mailové adrese gardinia@gardinia.cz pomoci vyřešit Vaše potřeby a poradit Vám. Zkuste to a dejte nám příležitost, abychom přispěli k Vaší spokojenosti.

Váš tým GARDINIA
Autor: Rudolf Záhoř
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze