Úvod

Jak zvládnout úklid po Silvestru? S šikovnými pomocníky to půjde snadno!

Konec roku se nezastavitelně blíží a společně s ním i neodmyslitelné oslavy, večírky a bujaré akce, které k poslednímu dni v roce už zkrátka patří. Od příchodu nového roku si většina z nás slibuje mnohé a někteří si neumí představit, že by do dalšího roku nevkročili společně s nějakým předsevzetím.


Jedním z nich může být i větší pečlivost při úklidu, což se týká především svědomitých hospodyněk. Nejedna žena by si měla sáhnout do svědomí a upřímně přiznat sama sobě, že ne vždy je u úklidu domácnosti stoprocentní. Po oslavách Silvestra navíc bývá v domácnosti nepořádek, před kterým zpravidla zavíráme oči a do jeho úklidu se nám ani trochu nechce - a v takových chvílích zapomínáme na předsevzetí, která se nám s úderem půlnoci a s přípitkem v ruce tiše svezla ze rtů…

Děsí vás představa novoročního úklidu?

A co vy? Také se již teď děsíte představy, jak budete na Nový rok několik hodin smýčit celou domácnost? Pokud u vás doma pořádáte oslavu konce roku, na kterou jste pozvali rodinu i přátele, pak se úklidu asi nevyhnete. Při oslavách už to tak bývá, že se tu a tam něco rozlije, tuhle se něco zamaže, tady se cosi ušpiní a neštěstí je na světě.
Možná se i vy v duchu křižujete, když si představíte, jak se na vaší koženou sedačku, o kterou tak svědomitě pečujete, vylije sklenička červeného vína. Nebo se bojíte, že někdo v důsledku nepozornosti zamaže česnekovou pomazánkou vaše oblíbené čalouněné křeslo. A co teprve drhnutí sporáku a celé kuchyně, ve které budete hostům připravovat ty nejlahodnější silvestrovské pochoutky?!

Jak na Nový rok, tak po celý rok!

Znáte ono rčení: jak na Nový rok, tak po celý rok? Ano? V tom případě se pojistěte, že se první den v novém roce sami neodsoudíte k několikahodinovému úklidu! Úklid po Silvestru totiž nemusí být noční můra - stačí na to jít chytře! S úklidem vám mohou pomoci šikovné čističe, s nimiž všechno zvládnete raz dva. Nedávali jste pozor a umazali jste si koženou sedačku? S čističem kůže TAGAL, který je určený na všechny typy pravé kůže, jemně a šetrně odstraníte veškeré nečistoty. Použijete-li navíc i kondicionér TAGAL, dopřejete vašemu koženému nábytku tu nejlepší péči. A s takovou jistotou se už vůbec nemusíte bát, že byste se během oslav museli krotit a všechny hosty hlídat, jestli dávají pozor.
pripravek na osetreni kuze
Od kuchyně po obývák!
Úklid po Silvestru se netýká jen obývacího pokoje, kde se zpravidla odehrávají oslavy a kde hosté tráví většinu večera. Hospodyňky moc dobře ví, že pozornost budou muset věnovat i kuchyni - a že tam se dají najít poklady! Připáleniny, mastné fleky, špinavá trouba, umazaná deska od sporáku.
MEFISTO cistic domacnosti
Ještě než začnete propadat panice, že čištěním strávíte půlku odpoledne, zkuste to s čistícími a leštícími prostředky MEFISTO, které snadno vyčistí různé typy povrchů, od sklokeramických desek, přes nádobí, až po koupelnu, a zbaví je mastnoty a nečistot.

Mefisto cistic kuchyne a krbovych skel

Jestliže máte doma krbová kamna a během oslav se třeba zaberete do rozhovoru, přičemž vám přiložené dřevo zakouří krbové sklo, zbavte se nečistot s čističem MEFISTO na krbová skla. Špína půjde dolů sama, uvidíte!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze