Úvod

Jak vybrat dětskou židli...

Nečekejte až dítě vyrazí poprvé do školy, ale správnou židli mu vyberte mnohem dříve a můžete tím předejít mnoha zdravotním problémům jak v dětství, tak v dospělosti.


Ideální volbou jsou nastavitelné židle, které se staly trendem poslední doby, tzv. dětské rostoucí židle .Tyto židle jsou speciálně vyvinuty tak, aby byly schopny přizpůsobit se nárokům dítěte v závislosti na jeho růstu. U rostoucích židlí se dá samostatně nastavovat výška sedáku, hloubka sedáku i výška zádové opěrky. Neméně důležitá je též volba psacího stolu. Dětský rostoucí stůl je vhodný pro kreslení, psaní i práci na počítači. Výška stolu je nastavitelná dle výšky dítěte a pracovní desku je možné naklonit v několika pozicích. Disponuje úložnými prostory, přihrádkami, průchodkami pro zasunutí kabelů, bočními háčky na aktovku, nastavitelným držákem pro monitor počítače a mnohými dalšími doplňky. Správné dynamické sezení má vliv nejen na zdraví, ale i na koncentraci a kreativitu. I koupě nejkvalitnější židle neposkytne plný užitek, je-li nevhodně nastavena a používána. Osvojte si a využívejte dynamické možnosti vaší židle. Naučte se sedět zdravě. 

Židle Therapia Mini
je unikátní dětská rostoucí židle speciálními terapeutickými vlastnostmi. Od běžných židlí se liší provedením tvarování sedací a opěrné části a funkcí sedadla. Díky výstupkům na těchto částech je zcela vyloučena špatná poloha sedícího.

                                     

Židle Freaky a Freaky Sport
jsou kvalitní rostoucí židle se systémem Easy Click. Pomocí tohoto systému lze jediným zmáčknutím nastavit ideální pozici zádové opěry a hloubky sedu.
          
Židle Actikid je další dětskou rostoucí židlí, která splňuje veškeré nároky na ergonomicky zdravé sezení.
                                   
Všechny dětské rostoucí židle jsou dostupné v mnoha barevných variantách. Výběrem kvalitní dětské židle tak nejen přispějete ke zdravému vývinu, ale díky modernímu designu a vhodně zvolené barvené kombinaci i k radosti a spokojenosti vašeho dítěte.

AZ TORAL s.r.o.

Luční čtvrť 1867
686 03  Staré Město u Uherského Hradiště
tel.:    572 542 742
mobil: 736 539 666
e-mail: toral@kancelarskezidle.cz

STUDIO ZDRAVÉHO SEZENÍ

Husitská 41
130 00 PRAHA 3
mobil: 606 393 747
e-mail: info@aztoral.cz

www.kancelarskezidle.cz

www.aztoral.cz


Kam dál ?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze