Úvod

Za kvalitní kávou stojí… JURA kávovar

Obliba kávy stále roste. Šálek výtečné kávy je stále více žádán nejen v restauracích a kavárnách, ale i v kancelářích. Mnoho milovníků kávy si ji rádo vychutná přednostně v pohodlí domova. Počítejte však s tím, že vynikající kávu vám dokáže nabídnout jen kvalitní přístroj. Takový najdete u švýcarské společnosti JURA.


JURA – nejkvalitnější švýcarské kávovary
Dnešní moderní kávovary dokáží malé zázraky. Doslova. Lahodný šálek silného expressa, oblíbeného latté nebo třeba capuccino dokáží kávovary JURA připravit rychle a jednoduše, stiskem jediného tlačítka. Tradiční švýcarská značka JURA je synonymem kvality a spolehlivosti, ve sféře automatických kávovarů patří ke světové špičce. Spolupracuje s nejlepšími baristy a neustále inovuje své patentované technologie. Je pravidelným účastníkem nezávislých testů a hodnocení, kde patří vždy k vítězům.

logo JURA

Rozhodujete se pro kávovar do kanceláře nebo do domácnosti?
Kávovary Jura jsou vždy tou správnou volbou. Firmy navíc s touto značkou získávají i extra záruku a servis, pravidelné prohlídky a veškerý spotřební materiál.
Není pro vás jednoduché vyznat se v jednotlivých automatických přístrojích? S kávovary JURA toto dilema mít nebudete.
A který model je aktuálně nejžádanější? Kávovar JURA IMPRESSA E8 je pokračovatelem oblíbené řady, opět velmi jednoduchý na obsluhu, zvládne i vysokou zátěž a navíc je doplněn o zajímavá zlepšení. Zaměstnancům, kolegům i zákazníkům díky němu můžete nabídnout nejen výbornou kávu, ale také různé mléčné kávové speciality.

kavovar JURA E8

Skvělou volbou pro domácnost je jeho menší kolega, JURA IMPRESSA E6, se zdokonaleným procesem přípravy espressa, jaké umí připravit jen profesionální baristé.

kavovar JURA E6

JURA IMPRESSA Z6: opravdová kavárna
Vrcholný model s kompaktními rozměry a přehledným jednoduchým ovládáním, to je JURA IMPRESSA Z6. Díky nové technologii, která posouvá automatické kávovary společnosti JURA o další úroveň výš, získává káva z tohoto přístroje intenzivnější chuť a širší paletu aroma.

kavovar JURA Z6

Pokud si říkáte, že chcete šálek kávy připravený na profesionální úrovni, pak jste se již nyní rozhodli pro kávovary JURA. Seznamte se s nimi blíže díky specializovanému e-shopu JURA.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze