Úvod

Interiérové vůně pro krásnější advent

Příjemné vůně dokážou v místnosti navodit neobyčejně útulnou atmosféru, což nejvíce oceníme v kouzelném adventním a vánočním čase. Vonné svíčky, aroma difuzéry a katalytické lampy ve stylovém designu Vaše bydlení nejen provoní, ale také jej patřičně zvelebí.


Vonné svíčky evokující praskání ohně
Plameny svíček k adventnímu času jednoznačně patří. Vonné svíčky WoodWick vyrobené z mixu vysoce kvalitních vosků neobyčejně čistě a dlouho hoří. Jejich přírodní dřevěný knot na rozdíl od běžného knotu, který mají obyčejné svíčky, během hoření navozuje příjemný zvuk připomínající praskání ohně. Večery v jejich společnosti jsou proto opravdu kouzelné.



Praktické bezúdržbové difuzéry
Pokud hledáte bezúdržbové řešení, jak provonět své bydlení, vyzkoušejte aroma difuzéry, které na rozdíl od svíček je totiž nemusíte zapalovat a zhášet. Princip, na kterém aroma difuzéry fungují, je velmi jednoduchý. Ratanové tyčky ponoříte do nádoby, odkud se jejich vůně postupně uvolňuje. Zdravotní nezávadnost je ve specializovaných obchodech naprostou samozřejmostí. Difuzéry z e-shopu Aromadoma.cz obsahují pouze pečlivě vybrané přírodní nebo přírodně identické vonné složky a speciálně upravený alkohol nebo bezalkoholový nosič. Díky bohatému sortimentu zde jistě najdete svou oblíbenou vůni. Pokud si ale nejste jisti výběrem, můžete si nechat zaslat vzorek zdarma.



Katalytická lampa vyčistí vzduch
Ať máme sebevýkonnější digestoř a sebelepší odvětrávací systém, nepříjemným pachům v domácnosti se občas nevyhneme. Katalytické lampy dokážou neuvěřitelně efektivně vyčistit vzduch od zápachu z cigaret, z vaření a dalších nežádoucích odérů a navodit tak příjemnou a svěží domácí atmosféru. Pro svůj krásný vzhled patří katalytické lampy mezi velmi oblíbené interiérové doplňky, kterými můžete vkusně zútulnit svůj domov, anebo jimi udělat radost svým příbuzným či přátelům.

Zpříjemněte si své bydlení

Zpříjemněte si své bydlení krásnými vůněmi nejen v adventním a vánočním čase. Více inspirace pro Váš vůně do bytu včetně tipů na vánoční dárky najdete na www.aromadoma.cz. Pokud máte zájem o velkoobchodní spolupráci, navštivte stránky www.balanta.cz.


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze