Úvod

Zařiďte si své bydlení s nádechem sametového luxusu

Každý z nás si chce své bydlení zařídit k obrazu svému. Máme určité představy, kterým nejdříve tiše dáváme živé barvy a jasné tvary a poté se je snažíme proměnit v příjemnou realitu. Určitě i vy máte svou vlastní vidinu dokonale zařízeného bydlení, ve kterém byste se cítili příjemně a kde by byla radost trávit čas.


Možná toužíte po luxusu, který nemá jen tak každý. Možná pro sebe žádáte něco víc. Možná chcete vyniknout, přejete si vybočit z řady a mít něco výjimečného, originálního a jedinečného. Pokud je tohle všechno pravda a my jsme právě teď zabrnkali na vaši citlivou strunu, pak rozhodně víme, co by vám doma nemělo chybět!

luxusni bezova sedacka

Jak by se vám líbilo žít jako na zámku?
Lákalo by vás bydlet na zámku? Líbilo by se vám být obklopeni honosným nábytkem, který je rozmanitě zdobený a již na první pohled působí luxusním dojmem? Jasně, ne každému se poštěstí žít na skutečném zámku, ale věřte nebo ne, vlastně to není vůbec potřeba!

Vy si můžete svůj vlastní zámek vytvořit i u vás doma! Stačí jen vsadit na správný nábytek, který se bude pyšnit jemným sametem a dech beroucím designem.

detail stolku v sedacce

Co třeba prostorné sametové sedačky, které slibují maximum komfortu i dostatek místa pro příjemné posezení? Jak by se vám takový dominantní prvek líbil ve vašem obývacím pokoji? Určitě by rázem získal úplně jinou úroveň a šmrnc!

pulkruhova luxusni sedacka

Jak se spí princeznám?
U těch zámeckých představ ještě chvíli zůstaneme. Vybavíte si nějakou pohádku, ve které princezna spala na nádherné posteli, jež měla bohatě zdobené čelo a slibovala jistě příjemný a ničím nerušený spánek? A přiznejte se - že jste to té princezně tiše záviděli, protože byste ani vy neodolali příležitosti vyspat se doslova královsky?

luxusni modra postel

Teď si představte, že byste do podobně luxusní postele mohli večer co večer ulehat právě vy. Že by vaší ložnici zdobilo krásné a honosné lůžko, které by na sebe strhávalo veškerou pozornost a interiéru dodalo ten správný směr. Tyhle postele skutečně vypadají tak, jako by byly určené někam na zámek nebo rovnou na hrad, kde je vyžadován nesmírný luxus a přepych!

luxusni sedacka s taburetkami

Bydlení, které vám budou závidět!
Přepychové zařízení se může odrazit kdekoli u vás doma. Může to být sametová sedačka v obýváku, bohatě zdobená postel v ložnici, designově propracovaná jídelní židle do kuchyně nebo třeba luxusní pelíšek pro vašeho čtyřnohého kamaráda, protože i ten si zaslouží jen to nejlepší. Dostatek inspirace a pořádnou dávku přepychu získáte na stránkách waterfall-furniture.cz, kde si okamžitě budete připadat ve svém živlu - zvláště pokud milujete extravaganci a luxus!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze