Úvod

Šedá podlaha je elegantní a nadčasová

Vybíráte optimální podlahovou krytinu pro Vaše bydlení? Objevte vynikající užitné vlastnosti vinylové podlahy. A co barva? Mezi nejnovější trendy patří šedá. Moderní šedá podlaha představuje jedinečné spojení nadčasovosti a elegance.


Nadčasové řešení pro Váš interiér
Podlaha se velkou měrou podílí na finálním vzhledu každého interiéru. Pokud toužíme po krásném a dokonale sladěném bydlení, měli bychom design podlahové krytiny pečlivě zvážit, a koncepčně jej sladit s ostatním vybavením, což není vždy jednoduché. Osvědčené řešení představuje volba některého z nadčasových barevných odstínů, které lze snadno sladit s interiérovým vybavením, a jejichž vzhled se nám ani po letech neokouká. Současným hitem mezi nadčasovými barvami je šedá.


FatraClick - Kaštan bělený.

Šedá může mít mnoho podob

Že Vám šedá podlahová krytina připadá příliš strohá? Pozor, není šedá jako šedá. Ve spojení se zajímavými dekory a vzory, jako je například Platan, Dub bělený či Borovice sibiřská, promění šedá podlaha Váš domov ve velice moderní a neobyčejně harmonické prostředí, které můžete dotvářet podle vlastní fantazie. S neutrální šedou si rozumí pastelové i přírodní tóny.


Thermofix - Platan.

Variace pro malé prostory
Ovšem do menších prostor s nedostatkem světla doporučují odborníci volit spíše teplejší odstíny podlahové krytiny, a to především béžovou nebo veselou žlutou. V místnostech, které potřebují opticky zateplit, se těší velké oblibě hnědá, červená či oranžová. Také tyto barevné odstíny lze kombinovat s krásnými vzory.


FatraClick - Dub červenohnědý.

Krásný vzhled a vynikající užitné vlastnosti
Širokou paletou mnoha různých dekorů se může pochlubit značka velmi žádaných vinylových podlah Thermofix, které jsou známé nejen svým elegantním designem imitujícím celou řadu přírodních materiálů, ale také vynikajícími užitnými vlastnostmi. Vinylové podlahy Thermofix jsou příjemné na chůzi, vysoce odolné vůči opotřebení a snadno se udržují v čistotě. A jaký zvolit design? Pro inspiraci můžete zalistovat katalogem Thermofix, anebo nahlédnout na stránky www.fatrafloor.cz. Jistě zde najdete dekor, který bude Vašemu bydlení nejvíce slušet.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze