Úvod

Intellivent – ventilátor nové generace

Také již delší dobu přemýšlíte, jak optimálně vyřešit přísun čerstvého vzduchu a odtah vlhkosti z koupelny? Trápí vás hlučnost, či ještě hůř nefunkčnost starého ventilátoru? Podívejte se s námi na novou generaci ventilátorů a přejděte na inteligentní řešení Intellivent.


Ventilátor Intellivent je kvalitní, výkonnější, s propracovanými funkcemi, uživatelsky příjemný, energeticky úsporný a představuje chytré, jedinečné a plně automatické řízení vlhkosti v objektu. Využitelný je nejen v koupelně, ale i v dalších vlhkých místnostech na chalupě, v domě či v bytě.

ventilator bily v koupelne

Je vybaven všemi potřebnými funkcemi, včetně světelné LED signalizace či nastavitelných otáček např. během nepřetržitého provozu lze nastavit pomalý, téměř neslyšitelný chod. Snadno se instaluje na strop i stěnu a určitě oceníte také jeho velmi nízkou hlučnost i při běžném používání. Vrtuli ventilátoru lze jednoduše vyjmout pro snadné čištění. Dalším bonusem je i přizpůsobení se požadavkům zákazníka s ohledem na umístění ventilátoru a barevné provedení stěn. Přední kryt je totiž k dispozici v šesti barevných variacích.

barevny ventilator

Výhody a možnosti Intelliventu:
  • Konstrukce pro nepřetržitý provoz
  • Nastavitelné otáčky ventilátoru
  • Inteligentní automatické řízení vlhkosti
  • Flexibilní instalace na povrch stěny nebo stropu
  • Zabudovaný bezpečnostní vypínač
  • Intuitivní a přesné nastavení funkcí ventilátoru na řídicím panelu
  • Snadný přístup pro čištění vrtule i potrubí
  • Informace o provozním stavu ventilátoru prostřednictvím barevných LED
  • Funkce automatického pro větrávání po 26 hodinách provozu
  • Různé barevné provedení
  • Funkce nastavení max. rychlosti
  • Možnost instalace na nerovný povrch
  • Dlouhodobá životnost oproti klasickým ventilátorům, ca 60 000 provozních hodin
ventilator v obyvacim pokoji

Ventilátor pro přenos teplého vzduchu Intellivent Celsius
Velká většina domů je v současné době vybavena krbovými vložkami nebo kamny. Jejich využití je čistě pragmatické (obyvatelé s ním vytápějí dům), nebo pouze pro zpříjemnění atmosféry. Prakticky jakékoliv použití tohoto zdroje tepla přináší nárůst teploty v jeho blízkosti. Zde se nejlépe uplatní právě Intellivent Celsius – ventilátor s vestavěným termostatem a regulátorem otáček. Uživatel si na základě zkušeností a požadavků sám zvolí, jakou chce mít maximální teplotu v okolí zdroje tepla. Na řídícím panelu nastavíte velmi jednoduchým způsobem spouštěcí teplotu, při které má být Intellivent Celsius uveden do provozu. Současně si můžete nastavit teplotní rozsah a otáčky ventilátoru pro dosažení optimálního průtoku vzduchu v závislosti na velikosti místnosti a tepelného výkonu krbové vložky.
proudeni vzduchu
Možnost nastavení teplotního rozsahu znamená, že pokud teplota v okolí krbové vložky klesne pod stanovenou hranici, ventilátor se automaticky vypne, aby nedocházelo k dalšímu ochlazování místnosti. Prostřednictvím barevných diod dostáváte informace o okamžitém provozním stavu ventilátoru. Tímto velmi elegantním řešením maximálně možným způsobem využijete teplo od krbové vložky nebo kamen a současně docílíte rovnoměrné teploty. 

Také už toužíte po inteligentním ventilátoru a příjemném klima u vás doma?

Nativa spol. s r.o.
www.intellivent.cz
GSM brána: 724592020
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze