Úvod

Inteligentní řízení domu nemusí být ani drahé ani složité

Láká Vás představa digitalizované domácnosti, ale obáváte se pořízení inteligentního řízení domu z důvodu vysoké pořizovací ceny, anebo protože nejste právě technický typ? Nenechte se mýlit, inteligentní řízení domu vůbec nemusí být vůbec drahé ani složité a naopak může zvýšit komfort Vašeho bydlení.


Komfortní a úsporné bydlení
Představte si dům, který výborně funguje, aniž byste se o něho museli starat. Dům, který se naopak stará o Vás. Ráno se necháte probudit tichým zvukem žaluzií, které se samy vytáhnou vzhůru. Při odchodu z domova budete upozorněni na okno v kuchyni, které jste zapomněli zavřít. Jakmile odejdete, systém vytápění se přepne na úsporný režim. A když se budete večer vracet domů, příjezdová cestička k domovu se automaticky rozsvítí, aby Vás přivítala. To není sen, ale inteligentní řízení domu.



Inteligentní řízení domu

Řízení osvětlení, řízení vytápění a stínící techniky, zjednodušení ovládání domu skrze scény, moderní ovládací prvky iPad a iPhone, to je pohodlné bydlení bez starostí, které Vám ušetří inteligentní řízení domu. Celou svou domácnost ovládáte jednoduše, pohodlně, a ještě přitom šetříte energie. O ochraně majetku ani nemluvě. Systém propojuje pohybové senzory, magnetické kontakty v oknech či vstupních dveřích a dokáže tak upozornit na hrozící nebezpečí. Inteligentní řízení domu umožňuje ovládat dům také na dálku, i pokud jste zrovna v práci, anebo na dovolené, a to prostřednictvím Vašeho notebooku nebo mobilního telefonu.



Pro Vaši kontrolu nad domem
Pokud chcete mít svůj dům dokonale pod kontrolou a efektivně využívat energie i svůj čas, můžete se s důvěrou obrátit na společnost IQ DOMY, která je uznávaným specialistou v oboru inteligentního řízení domů. Kompletní portfolio jejích služeb zahrnuje automatizaci řízení, monitorování, zabezpečení, stejně jako servisní podporu. Jednoduše všechny výkony v rámci dané působnosti - projektovou dokumentací počínaje a samotnou realizací celého řešení elektroinstalací konče.



Řešení budoucích potřeb bez nutnosti rekonstrukce

Že si nejste jisti, zda všechny tyto technické vymoženosti využijete? Jestliže nechcete investovat příliš vysokou finanční částku do inteligentního systému, můžete si nechat připravit pouze základní verzi inteligentního řízení domu, přičemž další technologie mohou být integrovány později. Přípravou na další integraci můžete v budoucnosti dům jakkoliv rozšiřovat bez nutnosti stavebních zásahů.

Video:



Více informací najdete na stránkách www.iqdomy.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze