Úvod

Elegantní římské rolety pro Váš krásný domov

Římské rolety jsou právem považovány za jeden z nejkrásnějších prvků stínící techniky. Dokážou dodat interiéru vskutku jedinečný vzhled, těší se velké oblibě především v obývacích pokojích a dalších reprezentativních prostorách. Pokud chcete dopřát svému interiéru ještě více osobitosti, můžete si navrhnout svou vlastní římskou roletu.


Krásné a praktické
Římské rolety přestavují velice stylové a praktické řešení, jak zvýšit světelnou pohodu v interiéru, a zároveň jej esteticky povznést. Látky římských rolet členěné do horizontálních pruhů stejné šířky jsou protkány tkanými provázky, jimiž se rolety ovládají. Sklolaminátové materiály, které se používají jako výztuž, jsou zárukou dokonalé pružnosti a dlouhé životnosti. Při údržbě oceníte, že látky římských rolet lze také prát.


Římské rolety instalované v moderní designové kuchyni

Exkluzivní kombinace barev

Bematech nabízí vysoce kvalitní látky v naprosto exkluzivních barevných kombinacích. Jejich rozmanitý design umožňuje najít elegantní řešení pro každý typ interiéru. Konkrétní druh látky a její design si pak vyberete v závislosti na tom, zda potřebujete svá okna pouze zastínit, anebo zatemnit, a zda se jedná o pouhé funkční zatemnění běžných prostor, anebo o reprezentativní prostory. Tyto látky lze použít také na závěsy nebo panelové posuvné stěny.


Římské rolety Inside
Navrhněte si roletu svých snů
Pokud chcete svému interiéru dopřát vskutku výjimečný vzhled, kolekce Inside Revolution Vás jistě nadchne. Každá ze 135 barev totiž otvírá prostor k nekonečným možnostem a v každém ze vzorů se navíc ukrývá množství sekcí i individuálních barev. V případě římské rolety máte na výběr celkem ze čtyř barev látky. Tak proč nedodat svému interiéru maximum osobitosti a nenavrhnout si roletu svých snů, kterou bude každý obdivovat?


Římské rolety v moderní příjmací hale

Ovládání dle libosti
Římské rolety Bematech nás zaujaly nejen svými výjimečnými barevnými kombinacemi, ale také komfortním systémem ovládání. K římským roletám, stejně jako ke všem ostatním prvkům stínící techniky Bematech, máte na výběr z několika možností ovládání. Záleží na Vás, zda se rozhodnete pro motorové pohony, drátové či bezdrátové ovládání, anebo si dopřejete komfort, který nabízí programovatelné jednotky. Za zmínku rovněž stojí možnost ovládání více rolet najednou, sdružování rolet, díky níž můžeme zastínit také rozsáhlé prosklené plochy. Spojte krásné s pohodlným a vyberte si systém ovládání, který Vám bude nejvíce vyhovovat.

Více inspirace pro Váš krásný domov najdete na www.bematech.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze