Úvod

Elegantní přídavný bidet ve Vaší koupelně

Líbí se Vám francouzský styl bydlení? Máte v tomto stylu zařízený interiér nebo terasu? Nezapomínejte ani na svou koupelnu a pořiďte si nejnovější verzi francouzského vynálezu pro intimní hygienu – přídavný bidet. Uděláte tak maximum pro své zdraví i pohodlí.


Elegantní francouzský vynález
Jste nároční, pokud jde o každodenní hygienu? Pak se po toaletě nejspíš nespokojíte s obyčejným toaletním papírem, ale používáte buď vlhčené ubrousky, sprchu, anebo keramický bidet. Bidet je původně francouzský vynález, který se začal používat pro potřeby francouzské kavalerie trávící dlouhé hodiny v sedle k osvěžení intimních partií. Další historie bidetů má pak spojitost s francouzskou šlechtou, která těmito očistnými sedátky vybavovala své krásné koupelny.

anglicky bidet

Vyšší úroveň intimní hygieny
Pokud byste si rádi dopřáli vyšší úroveň intimní hygieny, ale máte malou koupelnu, anebo neradi přesedáte z mísy na mísu, prozradíme Vám, že bidety od svého vzniku prošly technologickým vývojem a dnes už existuje mnohem elegantnější a rafinovanější řešení, které je navíc nenáročné na prostor. Přídavný bidet, který Vás v koupelně nepřipraví o cenné místo, a zároveň Vám poskytne mnohem více komfortu než tradiční keramický bidet.

pridavny bidet s ovladanim

Pěkný design a snadná instalace
Další předností elektronických bidetů je snadná instalace na stávající keramickou mísu bez nutnosti stavebních úprav a dlouhá životnost, která přesahuje 10 let. Bidet zvládne nainstalovat každý uživatel. Co se vzhledu týče, nutno dodat, že svůj dávný francouzský původ bidety nezapřou. Nelze jim totiž upřít ani jejich elegantní design, kterým neruší vzhled koupelny.

dalkove ovladani bidet
Moderní elektronické bidety
Ve specializovaných obchodech najdete různé modely elektronických bidetových sedátek. Všechny jsou vybaveny základními funkcemi, kterými jsou omývání po stolici, omývání pro dámskou hygienu a funkce sušení. Během omývání lze nastavit nejen polohu trysky, tlak a teplotu omývací vody, ale i různé režimy mytí. Mezi další funkce patří masáž intimních partií proudem vody a sušení teplým fénem. Nejmodernější modely jsou vybaveny celou řadou nadstandardních funkcí. Elektronické bidety se ovládají stiskem tlačítka nebo pomocí dálkového ovládání. Při použití dále oceníte příjemně předehřátý sedák toalety nebo funkci tichého pomalého sklápění.

bidet v koupelne

Pro Vaše zdraví a pohodlí

Nezávisle na tom, jaký styl bydlení je Vám blízký, komfort a zdravotní přínos elektronického bidetu oceníte v každé koupelně. Na www.elektronickebidety.cz, kde najdete také ukázkové video, si můžete vybrat ze široké nabídky přídavných bidetů. Jestliže dáváte přednost klasické formě nákupu, navštivte některou ze čtyř kamenných prodejen. Nechte se inspirovat Francouzi a myslete na své zdraví a pohodlí nejen u stolu.

uspa logo

www.elektronickebidety.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze