Úvod

Dům za milion? Ano, milion, bejby!

Milion, bejby! Možná odpověď na otázku Vaší partnerky, když se bude ptát, za kolik koupíte svůj nový vysněný dům! Nízkonákladový a nízkoenergetický dům MILION BABY Vás dostane! Svým provedením, svou cenou, stejně jako energetickou spotřebou a velkorysou užitnou plochou!


Nízkonákladový a nízkoenergetický zároveň
Nenápadný a stylový rodinný dům skvěle zapadne do každého rázu krajiny. Nikde nebude působit rušivě a Vy si v něm budete moci užívat své soukromí, aniž byste za jeho provoz museli platit vysoké výdaje. Rodinný dům MILION BABY, přestože patří do kategorie nízkonákladových domů, se díky tepelné ztrátě 3.3 kW, izolacím (v podlaze 150 mm, ve stropě 300 mm) může právem pyšnit také označením nízkoenergetický.

rodinny dum MILION BABY

Základem je Europanel
Základem konstrukčního řešení je Europanel o tloušťce 170 mm. Příčky tvoří SDK konstrukce a krov je vazníkový. Dispoziční řešení je 4 + kk a zastavěná plocha činí 94 m2, z toho pak celková užitná plocha 80 m2. Cena domu bez DPH činí 1 000 000 Kč.

MILION BABY zakladni varianta
MILION BABY základní varianta

MILION BABY 4+1
MILION BABY 4+1

Nevěříte nám? Tak se podívejte na stránky www.europanel.cz nebo na www.montovanedomy.cz. a uvěříte! Komfortně a úsporně bydlet se dá za čím dál méně korun. A díky tomu Vám zbudou peníze také na pořízení bazénu, grilu a všechny další radosti, které k pořádnému bydlení patří!
Neváhejte, Vaše bejby Vás jistě pochválí.

logo europanel
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze