Úvod

Jak se pozná zdravá postel

Základem zdravého spánku je zdravá postel. Ptáte se, podle čeho zdravou postel poznáte? Čemu byste měli věnovat pozornost při jejím výběru? Jak vybrat postel, která je nejen zdravá, ale také pohodlná a praktická?


Dobré odvětrání je základ
Zdravá postel je v prvé řadě taková, k jejíž výrobě byly použity přírodní materiály, a která umožňuje dobré odvětrání matrace. Pokud totiž není matrace dostatečně odvětrávaná, hromadí se v ní vlhkost. A věřte, že není vhodnější prostředí pro roztoče, nežli pěkně vlhká matrace. A přítomnost roztočů, jak všichni dobře víme, představuje především pro alergiky nemalé zdravotní riziko.

zelena calounena postel

Oblíbené čalouněné postele
Co se pohodlí týče, velké oblibě českých zákazníků se těší čalouněné postele. Pokud se také poohlížíte po tomto komfortním řešení, doporučujeme dát přednost postelím, které mají očalouněné pouze boční díly - samozřejmě v kombinaci s dobrým odvětráním. To znamená, že vzduch může volně procházet skrze rošt a na něm položenou matrací.

Praktické postele s úložným prostorem
Kdo chce spojit pohodlné s praktickým, volí postele s úložným prostorem, jejichž hlavní výhoda spočívá v tom, že umožňují využít místo v bytě na maximum. Problém tohoto typu postelí však často spočívá právě v tom, že jejich systém neumožňuje dokonalé odvětrání matrace. Právě ze zdravotních důvodů jsou čalouněné postele bez kvalitního odvětrání vhodné pouze pro příležitostné spaní.

calounena moderni postel

Zdravé a praktické zároveň
Na trhu jsou však k dostání také čalouněné postele vybavené úložným prostorem, kde výrobce pamatoval na zdraví svých zákazníků, a použil v nich systém zajišťující dokonalé odvětrání matrace. Čalouněné postele s úložným prostorem od českého výrobce KRONES s r. o. splňují všechny výše uvedené nároky, které by měla zdravá postel splňovat při zachování komfortu a funkčnosti.

Příjemný nákup a krásné sny
V jeho širokém sortimentu najdete nejen kvalitní postele, ale i pohovky, válendy, matrace, rošty a další kvalitní český nábytek. Pokud tedy chcete zdravě a pohodlně spát, nalistujte si stránky www.postelecz.cz.

Přejeme Vám příjemný nákup a krásné sny.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze