Úvod

Druhá topná sezóna právě probíhá

Ačkoliv zimní měsíce považujeme za období, kdy kvůli mrazivému počasí protopíme vysoké částky ať za plyn, či elektřinu, neuvědomujeme si, že stejně finančně náročné je i léto a to díky tropickým teplotám. Řešením před nesnesitelným horkem je používání klimatizací, ty však rapidně zvyšují spotřebu energie a navíc vede k častému nachlazení. Pokud již nechcete zažívat probdělé letní noci v rozehřátém bytě, máme pro vás řešení!


Nejzásadnějším trhem pro kanadskou izolační pěnu Icynene®, je americká Florida. Vynikající vlastností izolační pěny je, že po nástřiku na izolovanou plochu stonásobně expanduje, dokonale přilne a vytvoří kompaktní vrstvu bez spojů a netěsností. Tím pěna garantuje perfektní těsnost všech míst a chrání tak před průnikem tepla z rozehřáté střechy i fasády. Přitom ale dokáže odvést vlhkost z objektu a předejít tak vzniku plísní v interiéru a ochránit konstrukci střechy, což je zárukou jejich dlouhé životnosti.

S Chytrou izolací máte jistotu, že si v létě budete užívat příjemný chládek a v zimě Vám žádné teplo neuteče. Zvýší se i komfort užívání a hodnota nemovitosti. Z vlastní zkušenosti víme, že vynaložená investice do zateplení se vrátí v horizontu 3-5 let a náklady spojené s vytápěním nebo klimatizováním se sníží v závislosti na rozsahu aplikace až o 70 %.

chytra izolace Icynene

Náš odborně proškolený tým obchodních manažerů provádí nezávaznou konzultaci přímo v místě, zhodnotí stavbu, zaměří ji. K dispozici máme nejmodernější vybavení jako například termokamery FLIR, na kterých zákazník sám může vidět největší úniky.

Mnoho příjemných dní a nocí Vám přeje
Václav Pěnička
Vedoucí prodeje
www.chytraizolace.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze