Úvod

Dotvořte své bydlení podle nejnovějších trendů

Dokončujete svůj dům, anebo provádíte jeho rekonstrukci? Dodejte svému bydlení co nejkrásnější vzhled. Poradíme Vám, kde se dají pořídit stavební prvky a stavební materiál, s jejichž pomocí vykouzlíte nádherný interiér i exteriér podle nejnovějších trendů.


Pro Váš krásný interiér
Interiérové dveře představují nepostradatelný funkční a nepřehlédnutelný estetický prvek zároveň. Zkrášlete své bydlení výrazným designovým prvkem a pořiďte si celoskleněné dveře. Paleta motivů je velice pestrá. Teď jen vybrat ten pravý. Do místností si pořiďte nádherný stylový nábytek a do koupelny luxusní sanitu - vše od renomovaných výrobců. Vzhled dveří, nábytku i sanity se vyplatí nepodcenit, se všemi prvky se budete každý den potkávat.

interiérové dveře

Inspirace pro Vaši terasu

Toužíte po krásné terase? Terasy Lunawood nebo WPC terasy Grenadeck jsou známé nejen svým exkluzivním přírodním vzhledem, ale také dlouhou životností. Krásnou terasu by byl hřích nedoladit stylovým zahradním nábytkem. Co třeba jídelním setem z exotického dřeva? Anebo jak by sezónní variantě Vašeho obýváku slušela osvědčená kombinace kovu a dřeva? Stačí se jen rozhodnout. Nabídka je skutečně bohatá. A pokud máte zahradu, nezapomeňte na pěknou lavičku.

terasova prkna a zahradni nabytek

Zaostřeno na doplňky

Napadlo Vás někdy, že vizitka domu má dvě strany? Tou vnitřní je samozřejmě předsíň. Tu vnější představuje poštovní schránka. Vyberte si proto takovou schránku, která bude Vaší domovní fasádě opravdu slušet. Je libo litinová, nerezová, anebo k zabudování do sloupku? A pamatujte, že vzhled Vašeho bydlení zvenčí vkusně podtrhne elegantní vchodová stříška.
postovni schranka

Stavba je hra

S těmi správnými stavebními prvky a materiálem se i tak náročný proces jako stavba promění v zábavnou stavebnici, kterou je radost skládat. Pojměte stavbu jako hru a vytvořte si to nejkrásnější bydlení. Vše potřebné pro vnitřní i vnější tvář Vašeho domu najdete na stránkách www.stavbahrou.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze