Úvod

Dotvořte dětem pokojíček podle jejich představ!

Zvelebujete dětem pokojíček? Nezapomeňte se jich zeptat, co si v něm přejí mít! A co když Vám řeknou, že by chtěly žirafu se slonem, draka s princeznou a hradem, létající auto, anebo rovnou celý vlak? Nezoufejte, samolepky na zeď a další obrázkové dětské dekorace Vás zachrání!


Výzdoba je pro děti nejdůležitější
Jeden význačný filosof kdysi dávno, kdy ještě neexistovaly dětské pokoje, řekl, že ve skutečnosti neexistuje celek jako celek, nýbrž suma jednotlivých částí, které jej tvoří. Dnes je dětský pokoj ukázkovým příkladem takového celku poskládaného z mnoha komponentů, kde i zdánlivě malé prvky mohou významně změnit jeho tvář. Zatímco nás dospělé nejvíce zajímá praktičnost a ekonomičnost nábytku, pro děti je nejdůležitější, aby se ve svém království cítily dobře. Jsou nadšené, když jim dovolíte, aby vyslovily svá přání a stali se spolutvůrci svého pokojíčku.

samolepka na zed - zirafa

Když samolepky plní přání
Samolepicí dekorace má tu výhodu, že umožňuje splnit zdánlivě nesplnitelná přání. Nosorožec, který dokáže napíchnout na svůj roh ananas? Tygr chystající se ke skoku? Přátelský drak s hradní věží? Jablíčko s červíkem? Žádný problém, stačí jen pořídit patřičné samolepky na zeď nebo na skříňku. Atraktivní dekorací můžete potěšit i teenagery. Stejně jako velké děti, které už mají svůj vlastní byt. Chce to jen najít vhodný motiv. Jen pro inspiraci, velké oblibě u všech dětí bez rozdílu věku se těší plakáty s motivem zvířat.

samolepka na zed - vcelka

TOP FIVE HITPARÁDA oblíbených motivů
Že byste rádi udělali svým dětem milé překvapení, ale máte obavu, abyste se jim trefili do vkusu? Tady máte malý tahák. Připravili jsme pro Vás hitparádu NEJOBLÍBENĚJŠÍCH MOTIVŮ pro holky i pro kluky:

SAMOLEPKY PRO HOLČIČKY

1. PRINCEZNY
2. VÍLY
3. KONĚ
4. KVĚTINY
5. ČARODĚJNICE
samolepky pro holky

SAMOLEPKY PRO CHLAPEČKY
1. HASIČSKÉ AUTO
2. POLICEJNÍ AUTO
3. JINÉ AUTO NEBO JINÝ DOPRAVNÍ PROSTŘEDEK
4. VESELÁ ZVÍŘÁTKA
5. DRACI A PŘÍŠERY


samolepky pro kluky(

Dekorace pro nejkrásnější pokojíček
Nejsou to jen samolepky, čím můžete dětem jejich pokojíček zvelebit, ale také dekorace na nábytek, obrázky, fototapety, bordury, jednoduše cokoli s motivem oblíbené věci dítěte. Spojte dětská přání s dětskou i svou fantazií a vytvořte společně to nejkrásnější místo, kde si budou hrát, učit se a odpočívat! Spoustu nápadité inspirace nejen dětských dekorací najdete na stránkách www.i-dekorace.cz. Všechny nedočkavce jistě potěší, že expedice zboží je hned druhý den po objednávce. A pokud to rozjedete ve velkém a uděláte objednávku nad dva tisíce korun, máte poštovné zcela zdarma.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze