Úvod

Letošní vánoční trendy jsou bílé a plné romantiky

Prostředí, ve kterém se každodenně pohybujeme, ovlivňuje naši psychiku a naši náladu. Proto je tak důležité, umět se obklopit hezkými věcmi, umět z maličkostí vykouzlit atmosféru, která nás naladí.


eDekor – e-shop s dekoracemi a specialista na interiérové i exteriérové dekorace, se snaží už od roku 2006 přinášet vám inspiraci v oblasti dekorací a nabídnout vám vždy ty nejnovější, zásadní trendy, které světu dekorací právě vládnou.

vanocni ozdoby srdce

Zakládáme si na aktuálních trendech stejně jako na určité nadčasovosti. Snažíme se přinášet vám nabídku kvalitních dekorací, ale za
rozumné a dostupné ceny. Na českém internetovém trhu máme tradici a jsme spolehlivým partnerem pro vaše nákupy dárků a dekorací.

Nechceme být „pouhým“ prodejcem zboží. Chceme vás inspirovat, poskytnout vám informace, být v kontaktu s vámi, našimi zákazníky a příznivci.
skleneny kalisek na svicku
Pro letošní sezónu jsme pro vás jako vždy připravili nabídku toho nejaktuálnějšího, co se na trhu s dekoracemi právě „nosí“. Klasikou, která se asi nikdy nevyčerpá, jsou nejrůznější variace na dekorace ve stylu francouzského venkova, vůně a motivy levandule a La Provence, imitace starobylých venkovských předmětů.

bile vanocni dekorace

Čerstvou novinkou našeho e-shopu je opravdu široká nabídka umělých květin. Dali jsme si tu práci, vybrat pro vás ty nejkvalitnější materiály, díky kterým jsou umělé květiny přirozené jako nikdy předtím.

umele kvetiny s realnym vzhledem

Nezapomeňte na kategorii dárků. Víme, že i ta nejkreativnější osobnost se občas octne v bezradnosti, má-li vybrat dárky pro své blízké a přátele. Proto přemýšlíme za vás a máme pro vás vždy dostatek inspirace. Dárky k narozeninám, dárky pro ženy, pro muže, dokonce i dárky pro děti.
houpaci konik
roztomili medvidci na sanich

Máme dárky nejen originální, ale i dárky krásné nebo prostě praktické. Oblíbenou kategorií dárků jsou dary, dárky a dárečky k padesátinám či jiným významným výročím. A speciální kategorií jsou svatební dary. Pro svatební slavnosti či hostiny umíme nabídnout ale mnohem více. Naše dekorace vylepší každou svatební a slavnostní tabuli a i zde umíme poskytnout nejen mnoho krásných dekorací, ale i dobré nápady.
andel svitici
To vše mnohem více najdete v našem e-shopu, většinu zboží držíme skladem a nabízíme i možnost osobního výběru a odběru na prodejně v Praze 4 - Braník. Těšíme se na Vás a na každou Vaši návštěvu v našem království dekorací!
logo eDekor
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze