Úvod

Dopřejte si luxus i ve spánku: Vysoké matrace King Koil®

Máte se rádi? Hýčkejte se delikátním jídlem a vybranými nápoji, značkovým oblečením a luxusními vozy, ale nezapomínejte si každý den dopřát to úplně nejdůležitější. Kvalitní a pohodlné matrace, které se postarají o Váš zdravý spánek.


Doháníme svět i v kultuře spánku
Poslední čtvrtstoletí se náš životní styl ubírá čím dál zdravějším směrem. Tuto chvályhodnou skutečnost mimo jiné dokazuje i náš rostoucí zájem o kvalitu spánku. Pojmy, jako je životnost matrace nebo zdravý spánek, přestaly být abstraktní, a vedou nás k pečlivému výběru ložnicového nábytku včetně jeho doplňků. Trendem při vybavování ložnice se staly luxusní vysoké matrace, které jsou zárukou zdravého a velice pohodlného spánku.

fialova luxusni postel

Luxusní matrace King Koil
Spojení komfortu s vynikajícím poměrem mezi kvalitou a cenou patří mezi hlavní důvody, proč ve spoustě ložnic najdete právě vysoké matrace americké značky King Koil. Další velkou předností matrací této světoznámé značky je možnost výběru ze široké nabídky standardních rozměrů. Od jednolůžek 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, přes manželské postele 160x200, 180x200, 200x200, až po matrace nadměrných velikostí. Pokud Vás standardní nabídka neuspokojí, můžete si nechat zhotovit libovolný rozměr matrace na míru.

vysoka luxusni matrace

Složení inspirované přírodou
A co se skrývá uvnitř? Zaručeně ty nejlepší přírodní materiály. Hedvábí, bavlna, velbloudí vlna, koňské žíně a přírodní latex. Vezměme si například matraci VICTORIA DELUXE. Ruční výroba, dvojitá vrstva taštičkových pružin a čistě přírodní materiály (zde především hedvábí a velbloudí vlna) se spojily, aby svým majitelům zajistily dokonalý komfort při spánku.

luxusni seda vysoka postel

Luxusní matrace z koňských žíní
Velmi ceněným materiálem při výrobě luxusních matrací jsou koňské žíně, a to pro jejich antiseptické vlastnosti a schopnost absorbovat vlhkost, která vzniká během spánku. Vysoká matrace Emerald vyrobená z koňských žíní a přírodního latexu zůstane vždy suchá. Pět zón taštičkových pružin zajistí speciální komfort pro rameno a patentovaný Pocket Spring pružinový systém pohodlí pro celé tělo.

vysoke matrace pillowtop

Záruka královského pohodlí
Pokud Vás luxusní matrace Victoria a Emerald zaujaly, ale hledáte ještě více inspirace pro Váš spokojený spánek, určitě se seznamte také s ostatními členy matracové rodiny King Koil. Buď na stránkách www.royalcomfort.cz, anebo v showroomu v Karlových Varech, kde si je můžete rovnou vyzkoušet, a přesvědčit se o tom, že luxusní americké matrace jsou skutečně nekompromisní zárukou královského pohodlí. Ostatně hosté luxusních hotelů po celém světě, kteří jsou na tento komfort zvyklí, Vám to ochotně potvrdí.

King koil logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze