Úvod

Bytové doplňky a dekorace naplní Váš domov nekonečnou romantikou

Toužíte po krásném útulném domově prosyceném kouzlem romantiky? Půvabné bytové doplňky ve skandinávském vintage a retro stylu inspirovaném kouzlem venkova Vám pomohou splnit Váš sen. Vybavte jimi svou koupelnu, kuchyni i další místnosti.


Koupelna plná romantiky 
Také po náročném dni ze všeho nejraději relaxujete ve své koupelně? Originální koupelnové doplňky a dekorace v oblíbeném vintage a retro stylu vnesou do Vaší koupelny tolik romantiky, kolik si jen budete přát. Hebké dekorativní ručníky, kosmetické taštičky, voňavá mýdla, ale také zrcadla, porcelánové úchytky, drátěné poličky, mýdlenky a zásobníky na mýdla udělají radost i Vašim nejbližším. Své tělo můžete hýčkat luxusní přírodní kosmetikou s vůní ovoce, květin a koření. A nezapomeňte na svíčky, v jejichž světle si můžete dopřát koupel.             



Kouzelná atmosféra svíček  
Svícny a svíčky nemohou v domě plném romantiky chybět. Krásné svícny ve skandinávském stylu inspirovaném venkovem zpříjemní Vaše volné chvilky nejen, když se setmí, ale také ve dne, kdy vkusně doplní interiér. A kdo říká, že by dekorativní svícny nemohly zpříjemnit také Vaše pracovní povinnosti? Zejména kreativní profese ocení, když jim stylová dekorace zútulní prostředí domácí pracovny nebo kanceláře.      

BellaRose lucerny

Hřejivé srdce domova 
Rozzářený svícen umocní také Vaše gurmánské zážitky. V jeho záři vynikne krása servírovacích a dalších doplňků do kuchyně, které potěší hřejivé srdce Vašeho domova. Zatímco romanticky založené ženy ocení především půvabné drobnosti, jako jsou drátěné košíky, džbánky a textilní doplňky, praktičtěji založené pány zaujmou šikovné přepravky na lahve, skleněné boxy a další pomocníci.              



Navštivte nejromantičtější obchod roku 
Jak vidíte, sortiment kouzelných doplňků ve stylu vintage a retro, které najdete v internetovém obchodě www.bellarose.cz, je velmi pestrý. Co vedle bohaté nabídky zboží dále oceníte, to jsou výhody nákupu, například dárek ke každé objednávce nad 1500 Kč, anebo zajímavý věrnostní program. Sečteno a podtrženo není divu, že se BellaRose.cz stal obchodem roku 2012 ve své kategorii. Přejeme Vám příjemný nákup a ještě příjemnější chvíle strávené pod střechou plné romantiky. 

BellaRose logo

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze