Úvod

Moderní nábytek pro Vaše spokojené bydlení

Toužíte po šťastném domově? Vybavte ho nábytkem, který bude dělat radost celé Vaší rodině! Vybrali jsme pro Vás několik zajímavých tipů do moderního obývacího pokoje. Sedačku ENJOY, sestavu PRIMO a další prima kousky . . .


Sedačka, která Vás přivítá
Kdykoli se budete vracet domů po náročném dni, bude tu čekat, aby Vás přivítala. Nabídla Vám nekonečné pohodlí v obklopení svých hlubokých sedáků, ať už při posezení či poležení. Umožnila Vám relaxovat o samotě nebo s těmi nejbližšími. Sedačka ENJOY, jejíž název byl výstižně odvozen od anglického slovesa užívat si. Objevte komfort tohoto elegantního nábytku a jeho rozsáhlou variabilitu! Sezení, spaní, různé úložné prostory, polohovatelné a další funkce jsou Vám k službám. Vyberte si ze široké nabídky kvalitních látek a textilních kůží a užívejte si svou sedačku dle libosti. K tomu byla stvořena.

rozkladaci pohovka VENECIA

Všechny cesty vedou … do Benátek
Hledáte stylovou pohovku, ale nespokojíte se s nábytkovým trpaslíkem? Megasofa Venecia s možností využití ke spaní a velkorysým úložným prostorem Vám poskytne dostatek prostoru nejen na denní či večerní lenošení, ale na celou noc. 160 cm x 200 cm, to je plocha, na které se pohodlně vyspí i dva nocležníci. Příjemně měkké sedáky Vás budou přitahovat silou magnetu, všechny Vaše cesty povedou do jejího něžného objetí. Také zde si můžete vybrat z mnoha barevných variant a dokonale tak sladit vzhled nábytku s ostatním vybavením interiéru.

Obyvaci program PRIMO

Sestava pro potěchu očí
I kdyby byl děj probíhající na televizní obrazovce sebezajímavější, Váš zrak každou chvilku zabloudí mimo obrazovku. Pokud se touto zastávkou stane libovolný z komponentů obývacího programu v moderním italském designu, Vaši pohodu při sledování televize nic nenaruší. Naopak. Každá návštěva Vašeho obývacího pokoje se stane estetickým zážitkem, pokud jí bude vévodit sestava nábytku Primo. Uspořádejte si tu svou dle libosti. A nezapomeňte, že si můžete zvolit nejen uspořádání, ale i barvu. Je libo bílá, černá či snad vysoký lesk? Stačí se rozhodnout. Korpus i plochy se lehce přizpůsobí Vašemu vkusu i potřebám.

Více inspirace pro Vaše spokojené bydlení, tedy nejen sedací soupravy a pohovky, obývací stěny, ale také předsíňové stěny, ložnice a solitéry, najdete na stránkách www.atraktivni-nabytek.cz. Pokud zde nakoupíte, budete příjemně potěšeni spojením vynikající kvality a příznivé ceny, a zároveň se radovat z bezplatných služeb, jako je doprava, nastěhování a instalace zdarma v rámci celé České republiky.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze