Úvod

Dětské pokoje inspirace od protinožců

Říká se, že děti v Austrálii mají pohodový život, zejména ten školní. Ze zvědavosti jsme nahlédli také do jejich ložnic. Zde jsou dětské pokoje – inspirace od protinožců.


Dřevo je základ
Australané si potrpí na masivní dřevěné podlahy. Dětské pokoje v tomto případě nepředstavují žádnou výjimku. Barevné podložky a koberce jsou na druhé straně zeměkoule stejně oblíbené jako u nás. V Austrálii se nebojí experimentovat s barvami, ani se vzory. Velké oblibě se těší především oranžová. Dětské pokoje jsou plné barev a působí uvolněným dojmem. Mezi jejich velká pozitiva patří propojení s vnějším světem. Prosklené dveře na terasu se zároveň postarají o dostatek denního světla.



Nábytkové sestavy jsou populární

Nábytkové sestavy jsou v dětských pokojích v Austrálii velmi populární. Uspořádání nábytku nám může na první pohled připadat poněkud nezvyklé. Přece jen jiný kraj, jiný mrav. Jak vidíte na fotografii, v případě sourozeneckého pokoje je hlavní prioritou zajistit každému dostatek prostoru i soukromí. Estetická stránka věci přitom rozhodně nezůstává v pozadí.

Kam dál?

Foto: www.homeinteriormag.org,  www.homedesigninspiration.com
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze