Úvod

Čisté spáry snadno a rychle

Na podzim letošního roku Ceresit jako první na trhu představil revoluční novinku v oblasti tmelů – sanitární silikon se samospouští. Díky unikátní technologii uživatelé nepotřebují aplikační pistoli.



Zmáčknutí samospouště aktivuje tlak, který přímo uvolní silikon a lze jej ihned nanášet. Odpadá tedy nutnost použití aplikační pistole.
Sanitární silikon Ceresit se samospouští snadno utěsní a vyplní i ty nejproblematičtější spáry okolo umyvadla, sprchového koutu nebo vany. Má vynikající tmelící schopnost
a výborně přilne k většině materiálů. Díky němu budou spáry ve vaší koupelně dlouhodobě zářivě čisté. Nemusíte být ani odborník, ani kutil, nyní i vy můžete mít snadno a rychle čisté a dobře těsnící spáry v koupelně.
                                                 

Kvůli utěsnění vany, sprchového koutu nebo umyvadla nemusíte tudíž shánět aplikační pistoli, která je nutná pro běžné typy tmelů. Stačí jen použít tuto novinku pod značkou Ceresit a samospoušť plně nahradí činnost pistole. Další nespornou výhodou produktu je otočná hlavice, která umožňuje aplikaci i do těžko přístupných prostor. Jsou totiž místa, kam se s klasickou velkou aplikační pistolí prostě nedostanete. Nový Ceresit však umožňuje i tyto problematické aplikace. Stačí nastavit aplikační špičku požadovaným směrem, zmáčknout spoušť a aplikovat silikon. Výsledkem jsou krásné a čisté spáry v celém domě či bytu.


VLASTNOSTI

pro trvale krásné a čisté spáry

vysoce odolný proti UV záření, změnám teplot

a teplé vodě

tepelná odolnost po vytvrdnutí: od -40 °C do +120 °C

ihned připravený na použití

pro interiér

Před samotnou aplikací silikonu odstraňte červený uzávěr a otočte špičku do ideální polohy pro aplikaci. Díky horizontálnímu dávkovači můžete nastavit intenzitu průtoku silikonu - vlevo (pro slabší průtok) a vpravo (pro silnější průtok). Poté stačí jen stlačit kohoutek a nanášet silikon. Před
vytvrdnutím (cca 5 min.) vyhlaďte silikon mýdlovou vodou a vhodným nástrojem (např. špachtlí). Po aplikaci nasaďte červený uzávěr zpět na špičku. Čerstvý izolační materiál umyjte vodou, do které jste přidali malé množství čistícího prostředku nebo mýdla. Vytvrzený materiál se dá odstranit mechanicky pomocí vhodných nástrojů (např. odlamovacím nožem). Při přerušení práce nasaďte červený uzávěr na špičku stříkacího nástavce.

            

Revoluční sanitární silikon s vlastní spouští naleznete v síti maloobchodních prodejen typu drogerie, či barvy-laky a taktéž ve vybraných řetězcích hobby marketů. 

V současné době zakoupením tohoto produktu získáte možnost soutěžit o zajímavé ceny spojené s Mistrovstvím světa v ledním hokeji 2011. Pro zákazníky je připravena spotřebitelská soutěž, ve které je možné vyhrát lístky na MS v hokeji, hokejový dres nebo šálu a spoustu dalších cen. Stačí jen zaslat SMS zprávu v definovaném tvaru. Více informací o soutěži naleznete na adrese www.pojedfandit.cz.

Více informací o produktu a o značce Ceresit naleznete na
www.ceresit.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze