Úvod

Centrální vysavače s doživotní zárukou

Uvažujete o tom, že si domů pořídíte centrální vysavač? Jestliže nezůstanete jen u úvah, budete mile překvapeni, jak zatočí se všemi nečistotami, které ohrožují zdraví Vašeho domova! Pokud si ovšem pořídíte vysavač kvalitní značky.


Jak systém funguje
Centrální vysavače patří mezi moderní nástroje komfortního a zdravého úklidu. Systém centrálního vysavače se skládá ze sací jednotky s odlučovačem prachu (která je umístěna mimo vysávané místnosti) a potrubního systému, jenž je ukončen ve speciálních zásuvkách. V těchto zásuvkách jsou propojeny kontakty nízkonapěťového ovládání s ovládacím modulem. Jakmile do některé ze zásuvek zasunete hadici, sepne se ovládací modul, čímž se vysavač uvede do chodu
.

Jednička na trhu
Jedničku na trhu představují vysavače značky Husky, která nabízí kompletní škálu výrobků od základního tzv. suchého sání I. generace, přes kombinované sání II. generace až po III. a IV. generaci s automatickým splachováním do kanalizace. 
Velkou výhodou je, že všechny nové centrální vysavačové jednotky mají doživotní záruku a pětiletou záruku na příslušenství včetně hadice, což je naprosto bezkonkurenční záruka v oboru. 

  

Ideální nejen pro alergiky
Nyní přejděme k hlavním přednostem systému centrálního vysavače. Vzhledem k tomu, že se centrální vysavač umísťuje mimo obytné prostory, nehrozí ve vysávaných místnostech žádné riziko zpětného návratu vysátého prachu a alergenů. Díky tomu jsou vysavače Husky naprosto ideální pro alergiky, astmatiky, ale i pro děti. Jejich přednosti pochopitelně ocení také ostatní uživatelé. 
Princip fungování je velmi jednoduchý. Jednotku centrálního vysavače umístíte například do garáže, komory, či jiné technické místnosti (případně na balkon). Všechny vysávané nečistoty procházejí trubním rozvodem až k jednotce. Co nezachytí filtr, to je vyfouknuto ven mimo obytné prostory.

                  

Dýchejte zdravě 
Výhradní dodavatel centrálních vysavačů Husky, (vyráběných NUERA-AIR Canada) společnost Newag, s.r.o., dodává tyto systémy do rodinných domů, bytů, hotelů a dalších objektů již 17 let. 
Pokud tedy toužíte po čistém a zdravém domově, neváhejte nalistovat stránky internetového obchodu www.centralni-vysavace-husky.cz
, kde si můžete koupit centrální vysavač nejvyšší kvality včetně příslušenství. 
Jestliže nevíte, který je ten pravý pro Váš dům či byt, tak si prostřednictvím elektronického formuláře nejprve objednejte katalog, který se stane spolehlivým průvodcem při výběru Vašeho centrálního vysavače.

www.centralni-vysavace-husky.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze