Úvod

Polykarbonátové desky mají široké využití

Zastřešujete pergolu nebo bazén? Budujete zimní zahradu? Stavíte přístřešek pro auto nebo pařeniště? K tomu všemu se Vám mohou hodit polykarbonátové desky. Jejich využití je velmi široké, a to jak ve stavebnictví, tak na zahradě.


Oblíbená alternativa skla
Polykarbonátové desky díky své příznivé ceně, vynikajícím užitným vlastnostem a desetileté záruce čím dál více nahrazují sklo, a to nejen v rámci průmyslového využití, ale také v oblasti soukromé výstavby a při rekonstrukcích. Ve srovnání se sklem jsou totiž výrazně lehčí, levnější a bezpečnější. Vyšší bezpečnost je dána tím, že jsou v podstatě nerozbitné.

 Polykarbonátové desky

Bezpečné a odolné zastřešení
Polykarbonátové desky dutinkové
se nejčastěji používají jako střešní krytina. Jedná se především o zastřešení pergol či balkonů, ale i bazénů. Při práci oceníte snadnou manipulaci, která je dána již výše zmíněnou nízkou hmotností, a možnost ohýbání. Velké oblibě se těší desky GUTTAGLISS DUAL, zejména pro svou vysokou mechanickou odolnost a vynikající tepelně izolační vlastnosti. Vzhledem k tomu, že tyto plastové střešní krytiny dobře tlumí zvuk a jsou odolné vůči nárazu, jejich majitele nezaskočí silný déšť ani krupobití.


Kroupy Vás nezaskočí
Při použití v extrémních podmínkách se nejvíce osvědčila vlnitá střešní krytina Guttacryl WABE s 30-ti letou zárukou, která díky třímilimetrové tloušťce a speciální pyramidové struktuře odolá i krupobití. Společně s dlouhou životností patří mezi její přednosti vynikající světelná propustnost.

Polykarbonátové desky

Polykarbonát na zahradě
Prosvětlovací dutinkové a trapézové desky z vysoce odolného polykarbonátu nacházejí své uplatnění také na zahradě. Můžete si z nich postavit pařeniště nebo skleník. Zde je velkou výhodou obsah UV filru, díky němuž polykarbonátové skleníky nepropouštějí takřka žádné škodlivé záření. Skleníky a pařeniště z dutinového polykarbonátu si můžete objednat již hotové a postavit jako stavebnici.

Polykarbonátové desky

Polykarbonátové skleníky, polykarbonátové desky různých typů a další komponenty pro Váš dům i zahradu najdete na stránkách www.guttashop.cz, kde si můžete prohlédnout také ukázky hotových realizací a načerpat inspiraci, k čemu všemu lze polykarbonát využít.

Polykarbonátové desky

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze