Úvod

Brno, město přátelské k rodinám s dětmi

Hlavní město Moravy představuje ideální bydlení pro rodiny s dětmi. Krásná metropole nabízí nejenom kulturní vyžití a množství zábavy, ale také spoustu zeleně a přátelské prostředí. Brněnské byty jsou navíc cenově mnohem výhodnější než v Praze. Rozhodujete-li se, zda je pro vás a vaše děti bydlení v Brně tou správnou volbou, neváhejte.


Užijte si spoustu zábavy
Brno vám nabízí plno možností, jak trávit volný čas s dětmi. Navštivte zoo, vydejte se na prohlídku hradu nebo si užijte adrenalin a spoustu zábavy v lanovém centru. Preferujete trávení volného času, při kterém se vaše děti i něco nového přiučí? Vezměte je do muzea či hvězdárny a planetária. V Brně najdete zábavní parky, kavárny a obchodní centra s dětskými koutky, ve kterých se vaše ratolesti určitě zabaví. Větší děti ocení i návštěvu kina nebo divadla.

Vyrazte do přírody
Hlavní město Moravy je plné zeleně a všude to máte blízko. V parku jste cobydup a tak můžete s celou rodinou vyrazit do přírody a užít si příjemnou relaxační procházku nebo den strávený při sportu. V Brně přibývá množství cyklostezek, takže pokud milujete kolo, bydlení v Brně je pro vás ideální volbou. Díky přibývajícím cyklostezkám a množství vinařských stezek se dostanete velmi rychle ven z města a svůj výlet můžete rozšířit i na okolí Brna.

pronajem bytu

Brno, město stvořené pro rodiny
Městská hromadná doprava funguje skvěle, a proto se přesunete z jednoho konce města na druhý během několika málo minut. Ujel vám spoj? Nevadí. Projděte se pro městě, všude je to kousek. Velikost metropole navíc zaručuje i přátelštější a méně anonymní prostředí, nežli je tomu v Praze. Město je celkově útulnější a přehlednější. Bydlení najdete jak v centru města, tak na jeho okraji. Oblíbené jsou novostavby i cihlové domy. Cenově nejvýhodnější zůstávají panelové domy, které se v současné době masivně rekonstruují.

logo Fincentrum reality
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze