Úvod

Bazény Kostelec - název se mění, kvalita zůstává!

Bazény Kostelec, to je nový název tradičního českého výrobce plastových bazénů, společnosti Bazény Polman, která má tradici již od roku 1994. Ke změně názvu firma přistoupila v souvislosti se stavbou nové výrobní haly, která umožní zlepšit kvalitu vyráběných bazénů a souvisejících služeb!


Přestože se mění název a společnost bude sídlit o pár kilometrů dál, stále je to firma, na kterou jsou její zákazníci zvyklí! Někdy je potřeba udělat krok vpřed a přijmout změny, které nás mohou posunout k lepším zítřkům. To je krédo, kterým se řídily Bazény Kostelec, a tak zůstala i přes změny zachována kvalita jejich služeb i dobrá pověst!

Kvalitní plastové bazény s možností zastřešení
Společnost Bazény Kostelec se zaměřuje na kvalitní plastové bazény a zastřešení, které je schopna realizovat kdekoli v České republice. Prověřený český výrobce si od samého začátku klade za cíl poskytovat ty nejlepší služby a svým zákazníkům nabízet jen prvotřídní produkty, na jejichž kvalitu se budou moci spolehnout. 

plastovy bazen se zastresenim

Bazény Kostelec vyrábí kvalitní plastové bazény, k jejichž výrobě jsou používány nekvalitnější PP desky a nejmodernějších technologie - ideální kombinace, která zaručí ty nejlepší výsledky! Překážkou nejsou ani atypické tvary bazénů, takže ať už žádáte cokoli, vašim přáním vždy bude pečlivě nasloucháno. Vaše spokojenost je totiž pro Bazény Kostelec vždy na prvním místě!

Nová výrobní hala
Změna obchodního názvu firmy na Bazény Kostelec není jedinou chystanou změnou. Firma pro Vás také staví novou výrobní halu v Kostelci nad Labem. Díky moderně vybaveným a větším prostorům Vám budou poskytovány ještě lepší služby. Firma dokáže uspokojit potřeby více zákazníků a nabídnout také pohodlný výběr bazénového příslušenství v připravovaném show roomu.

rodinny bazen

Bazény a služby na míru potřebám zákazníků

I když se toho ve společnosti Bazény Kostelec mění poměrně dost, jste to především vy - její zákazníci, kteří jsou pro tuto českou firmu prioritou a zároveň hnací silou. Všechny připravované změny proto povedou k lepšímu. I nadále můžete využívat služeb, které zahrnují nejen výrobu plastových bazénů, ale i jejich stavbu. Společnost je schopna pro vás bazén nejen vyrobit, ale i dopravit na místo a v případě zájmu se postarat o celou realizaci projektu - od vybagrování a přípravy terénu, přes umístění bazénu až po obložení vámi vybranou dlažbou.

Dříve používaný název Bazény Polman je tedy již minulostí. Odteď budeme tuto společnost znát pod názvem Bazény Kostelec. A jak jsme již zmínili na začátku - změna je život. Jeden malý krůček vpřed může z dlouhodobého hlediska znamenat jeden obrovský skok k lepšímu.

bazeny Kostelec

Přestože má tedy firma nové obchodní jméno, dokázala si zachovat své prvotřídní služby v oblasti výroby bazénů!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze