Úvod

Barevné látkové rolety interiérům sluší

Potřebujete zastínit svůj interiér a získat více soukromí? Barevné látkové rolety se o to postarají. Díky svému modernímu elegantnímu vzhledu a široké paletě látek mnoha barev i vzorů Vám pomohou vkusně dotvořit design Vašeho interiéru.


Oblíbené a účinné řešení
Málokteré stínící prvky se těší tak velké oblibě jako právě textilní rolety. Jak by také ne, když účinně stíní, chrání interiér před zvědavými pohledy zvenčí, snadno se ovládají a díky možnosti volby z mnoha designů je lze dokonale sladit s tváří interiéru. Látkové rolety inovativní značky Bematech nás zaujaly jak svými krásnými látkami, tak i dokonalým technickým řešením.


Látková roleta v hotelovém pokoji
Stylový doplněk moderního interiéru
Populární novinku představuje nápadité řešení v podobě látkové rolety Twintex, která je součástí produktové řady Decorative - Functional Concept. Na látce se střídají plné horizontální pruhy s transparentními, což dodává místnosti elegantní, a zároveň zajímavý vzhled. Speciální spodní profil a uchycení látky umožňuje dokonalou regulaci světla při ovládání rolety. Látkovou roletu Twintex si můžete pořídit v několika variantách, a to buď v provedení bez kazety, anebo s půlkulatou či čtvercovou kazetou. Možnost výběru z několika variant ovládání je samozřejmostí.


Twintex - elegantní použití látkové rolety
Je libo zastínit nebo zatemnit?
Široká paleta barev a látek od jemných transparentních až po plně zatemňující (tzv. black out látky) umožňuje stínění různé intenzity: od decentního tlumení světla, až po úplné zatemnění. Zaujaly Vás krásné látky z kolekce pro textilní rolety, ale více byste ve svém  interiéru využili panelové posuvné stěny? Žádný problém. Látky lze využít také na panelové posuvné stěny.


Látkové rolety do oken z verandy u bazénu
Vyberte si druh ovládání
Ať už se rozhodnete pro libovolný ze stínících prvků Bematech, můžete si k němu vybrat z několika způsobů ovládání, jako jsou motorové pohony, drátové i bezdrátové ovládání nebo programovatelné jednotky. V případě větších skleněných ploch oceníte možnost ovládání více rolet najednou nebo sdružování rolet.


Venkovní látkové rolety
Dotvořte design svého interiéru
Vyberte si barvy a vzory, které budou Vašemu interiéru nejvíce slušet, a zkrášlete jeho tvář! A jaký druh ovládání zvolit? Náš tip zní motorové ovládání v kombinaci s dálkovým ovladačem, které je zárukou maximálního komfortu. Více o textilních roletách a dalších prvcích stínící techniky najdete na www.bematech.cz.


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze