Úvod

Vše pro komfortní a pohodové bydlení najdete v Jysku!

Nastal ten pravý čas a vy vylétáte z rodinného hnízda. Vyřizujete hypotéku, nebo zařizujete první bydlení pomocí půjčky na bydlení a nemůžete se dočkat, co se vám bude první noc v novém bytě zdát. Podle starých pověr a mouder našich babiček se totiž tento sen vyplní. Jak ale přetvořit dům na domov? Hledejte inspiraci v maloobchodním řetězci Jysk.


Něco málo z historie
Maloobchodní řetězec Jysk se zaměřuje na prodej nábytku a kvalitních potřeb do domácnosti. „Domovinou“ tohoto prodejce je Dánsko, jeho duchovním otcem pak Lars Larsen, který se původně vyučil v obchodě s textilem a poté založil síť úspěšných obchodů s potřebami do domácnosti.

Více než 2 300 prodejen po celém světě
Dnes po celém světě najdete více než 2 300 Jysk prodejen, z nichž několik z nich je také v České republice. Nakupovat zboží můžete buďto přímo v kamenných prodejnách Jysk nebo prostřednictvím oficiálního e-shopu, který naleznete na adrese www.jysk.cz.

Obohaťte svůj domov s Jyskem
Na oficiálních stránkách společnosti Jysk naleznete rovnou několik přehledných kategorií produktů, které jsou tříděny dle jednotlivých místností. Vybírat si můžete například stylové zařízení do koupelny, ložnice, pracovny, ale třeba také kuchyně nebo obývacího pokoje. Součástí webu je též praktický blog, v němž naleznete nespočet rad a inspirativních nápadů pro vaše bydlení.

V Jysku můžete nakupovat ještě výhodněji

Ano je to pravda. Sledujte Jysk leták na tento týden, kde naleznete nespočet zlevněných položek, výrazných slev a zboží za atraktivní ceny. Akční leták z Jysku si můžete prohlédnout na webových stránkách Letakomat.cz. Nakupovat tak můžete věci do domácnosti výhodně a s atraktivní slevou.

Jysk zkrášluje domov dánské královně

Jednou ze zajímavostí obchodního řetězce Jysk je jistě také skutečnost, že jako jeden z mála na světě se může pochlubit povolením používat označení By Appointment to The Royal Danish Court, které mohou obdržet pouze společnosti nebo osoby, které s královským dvorem obchodují již několik let. Mezi další předpoklady pro udělení tohoto označení patří zavedená značka, ekonomická úspěšnost a dobrá pověst. Lars Larsen navíc získal do dánské královské rodiny kříž rytířského řádu za přínos dánské obchodní komunitě.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze