Úvod

Bára Štěpánová, Fagor a „3 v 1“

Praha, 18. června 2013 – Firma Fagor Elektro, výhradní dovozce bíle techniky značky Fagor na český trh, zorganizovala akci pod názvem „3 v 1“, která byla určena pro obchodní partnery a servisní techniky z České republiky.


V rámci tohoto setkání, společnost odprezentovala více jak 30 novinek pro rok 2013 a výrobky, které se pyšní moderní technologií a designem (trouby, varné desky, myčky nádobí, chladničky, pračky, malé elektro a nádobí) a také umožnila hostům prozkoumat spotřebiče Fagor „pod lupou“.

prezentace Fagor

Další zajímavostí bylo, že skoro 300 účastníků mohlo vyzkoušet, pod vedením kulinářských profesionálů z Divoké vařečky, své kuchařské umění a otestovali nové a netradiční recepty na spotřebičích Fagor.

vareni s frofisionaly z Divoke varecky

A aby bylo i trochu zábavy a hravosti, byl připraven pro hosty soutěžní kvíz, kdy hlavními cenami bylo 5 ks designových mikrovlnných trub Spoutnik.
designova mikrovlnna trouba Spoutnik
Příjemnou atmosféru dokreslovala zpěvačka, herečka a moderátorka Bára Štěpánová, která se stala tváří výrobků Fagor.

tvar spolecnosti Fagor Bara Stepanova

Skupina Fagor se řadí mezi pět nejvýznamnějších výrobců bílé techniky v Evropě. V jeho portfoliu je 12 obchodních značek a svoje výrobky vyváží do 130 zemí celého světa. Je součástí MCC, největšího družstevního sdružení na světě.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze