Úvod

Zvolte si vlastní jedinečné osvětlení

Osvětlení je nedílnou součástí bytového interiéru a zaslouží si stejnou pozornost jako ostatní části bytu. Dostatek světla významně ovlivňuje naše zdraví, emoce a celkovou atmosféru, takže výběr osvětlení do bytu nebo kanceláře by měl být rozvážný.


Orientovat se na trhu s různými svítidly není vůbec jednoduché. Natož najít vhodné osvětlení pro jakýkoli interiér tak, aby splňoval všechny představy včetně rozumné ceny, je někdy dost náročné. Optimálním řešením jsou svítidla a lampy Elusia.

lustr Caldo 40 Aranza

Tři v jednom
Elusia se specializuje na svítidla, které v sobě zahrnují funkčnost, komfort a originální design pro každého. Světlo, které dodá vašemu domovu nejen kvalitní osvětlení, ale také styl a efektivitu za rozumnou cenu.

nerezove stropni svitidlo Silver Ball 25 aranza

Světový design za české ceny

V současné době Elusia přináší luxusní značky Azzardo, Zumaline a Shilo, které představují nejmodernější technologii současnosti mezi svítidly. Výrobky jsou vystavené ve velkoformátovém showroomu Elusia v Praze nebo on-line na www.elusia.cz.

stolni lampa Zumaline Corina Table

Právě Elusia kombinuje výjimečné materiály jako je sklo, měď, mramor nebo chrom, které společně vytvářejí dokonalou souhru výsledného produktu.

vyrazny lustr Azzardo Circullo 48 chrome

Široký výběr
Nabídka svítidel uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Ženy ocení skvělý design a muži úspornost LED technologie. Na výběr jsou klasické i zcela moderní designy stropních i nástěnných svítidel nebo stojacích lamp. Vůbec absolutním hitem je technické interiérové osvětlení, které překonává konkurenci v kvalitě i ceně.

stropni svitidlo Rain 400 aranza

Světla ocení i architekti
Nabídka osvětlení Elusia nenabízí svítidla jen pro domácnosti, kanceláře, restaurace nebo galerie, ale věnuje se také industriálnímu designu. Jedním z nejoblíbenějších výrobků se stala lampa Luvia, díky neotřelému designu a kombinací chromových prvků. Svítidlo Luvia je variabilní a skvěle se hodí do velkých interiérů nebo loftů.

stojaci lampa Antenne Gold -  Aranza
Bestsellerem mezi stojacími lampami uplynulého období je svítidlo Antenne Gold.


Vše na jednom místě
Pokud vás nabídka svítidel Elusia zaujala, zveme vás na veletrh nábytku, interiéru a bytových doplňků FOR INTERIOR 2016 v Praze na výstavišti PVA – Letňany. Veletrh se koná ve dnech 29. 9. – 2. 10. 2016. Expozici svítidel bude umístěná v HALE 5, stánek A05. Společnost Elusia zde představí nové trendy od dodavatelů AZzardo, Zuma Line, Shilo a 4 concepts.

Na veškeré zboží zakoupené přímo na veletrhu navíc získáte slevu. Neváhejte a stavte se.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze