Úvod

Známe postel snů! Postel a křeslo v jednom!

Také používáte postel nejen ke spánku, ale rádi si v ní čtete, sledujete televizi, pracujete na notebooku, anebo si občas necháte přinést snídani do postele? Pak jistě oceníte jedinečný komfort, který nabízí rafinovaný kus nábytku: postel a křeslo v jednom.


Luxusní požitek z odpočinku
Myšlenka, že postel neslouží výhradně ke spánku, inspirovala předního výrobce holandského nábytku, firmu Pullman, k vytvoření postele snů. Díky využití nejmodernějších technologií se podařilo zkonstruovat postel, kterou lze proměnit v křeslo. Nejpokrokovější polohovací systém s unikátní technologií Slide Back System vykonává při polohování pohyby podkladového systému v souladu s Vámi zvolenou polohou, včetně automatického vysunutí krční opory. Celá koncepce vychází z ergonomie a vytváří tak pro lidské tělo ideální podmínky. Zvláštní polohovací systém umožňuje luxusní požitek z odpočinku, spánku i lenošení. Změny polohy přitom docílíte velmi snadno, a to pomocí bezdrátového dálkového ovládání. A pozor, svou postel můžete napolohovat, než do ní ulehnete, i z vedlejší místnosti.


Unikátní patentovaný systém
Unikátní patentovaný systém INSIDE POCKET SPRING, který používá výhradně značka Pullman, a je implementován jak v matracích, tak i v podkladových systémech, Vám zaručuje komfort a zdravý spánek. Vzájemné působení těchto zvláštních pružinek v matraci a boxspringu totiž nezatěžuje lidské tělo tlaky a zpětnou vazbou. Jedinečnost tohoto systému spočívá v tom, že ve větší taštičkové pružině je umístěna menší pružinka opět ve vlastní taštičce, tzv. „dva v jednom“. Tato technologie zaručuje zónu matrace v každém jejím bodě. Na tomto spacím systému značky Pullman tedy nezáleží na tom, v jaké části matrace máte ramena, boky či nohy – vždy bude zaručena správná poloha Vaší páteře a pohodlí.


Dokonalá ergonomie
Dokonale ergonomická postel Pullman se vždy přizpůsobuje lidskému tělu, nikoli naopak. Najdete u ní i takové zvláštnosti, jako je nastavitelnost boxspringu a matrací, správná podpora pod koleny, sedací/lehací část posuvná dopředu a dozadu při sklopení zad, anebo detaily, jako je automaticky výsuvná krční opora. Především v polo leže oceníte podpěru Vaší hlavy a krku na správném místě. Krční opora se automaticky vysune, jakmile změníte nastavení zad. Když nastavíte opěradlo postele dopředu nebo dozadu, posune se sedací/lehací část úměrně také dopředu nebo dozadu. Z hlediska ergonomie tak nastavení polohy postele opisuje polohu vaší pánve, takže i když se poloha Vašeho lůžka změní, nemusíte si přesedat nebo přelehávat. Vaše tělo bude vždy podporováno ideálním způsobem.

Pro Váš maximální komfort
Všechny vysoké postele Pullman se skládají minimálně ze tří vrstev, aby Vám zajistily dokonalé pohodlí.
Jsou to:
  • Podkladový nastavitelný systém (tzv. boxspring) s nožičkami
  • Matrace s možností v barevném provedení s unikátním patentovaným jádrem typu Inside Pocket Spring v kombinaci s přírodními materiály (koňské žíně, len, přírodní latex, vlna, bavlna)
  • Vrchní matrace Topper se stříbrným vláknem

    Aby byl zajištěn Váš maximální komfort, Pullman pamatuje také na to, že ne všichni máme stejnou stavbu těla, a proto vyrábí postele a matrace na základě uživatelem sdělených údajů o určitých tělesných proporcích, které jsou potřeba pro polohování na míru.
Zapomeňte na kompromisy
U všech modelů postelí Pullman máte na výběr z mnoha nádherných potahových látek v široké barevné škále. Tak proč dělat kompromisy mezi vzhledem a funkčností, když si můžete nyní dopřát obojí najednou?

Více informací o této jedinečné posteli snů najdete na www.pullman.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze