Úvod

Značka MORA slaví 190 let!

MORA je jednou z nejstarších původních značek nejen v České republice, ale i ve světě mezi výrobci bílé techniky. Zrodila se v roce 1825 a zboží pro domácnost začala vyrábět kolem roku 1908.


První plynový sporák pochází z roku 1919, v dalších letech následovaly spotřebiče z oblasti vaření i topné techniky, zejména plynové kotle a průtokové ohřívače.

Plynova sporak MORA SUPER

Po roce 1989 prošla firma MORA MORAVIA, s.r.o. se sídlem v Mariánském Údolí rozsáhlou restrukturalizací a následně se základní část továrny vyrábějící bílou varnou techniku stala součástí koncernu Gorenje.

sporak MORA

V současné době MORA nabízí široký sortiment kuchyňských spotřebičů v prověřené kvalitě za dostupné ceny. Vše od vestavných spotřebičů, sklokeramických desek, přes chladničky, mikrovlnné trouby, myčky až po odsavače par či sporáky – a od roku 2014 nově také vlastní řadu malých domácích spotřebičů MORA.

male kuchynske spotrebice MORA

Výhodou je, že díky dlouholeté tradici MORA své zákazníky dobře zná a dokáže výrobky přizpůsobit jejich požadavkům a životnímu stylu – výsledkem je uživatelsky přívětivé ovládání a řada inovativních funkcí.

indukcni deska MORA

Více na www.mora.cz
.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze