Úvod

Značka KUCHYNĚ Gorenje představuje nový komunikační koncept

Společnost Gorenje ČR na konci loňského roku vyhlásila výběrové řízení na nový komunikační koncept značky KUCHYNĚ gorenje. Z pěti zúčastněných společností byla vybrána agentura Affair advertising.


Návrh Affair advertising nejlépe odpovídal celkovému zadání, profilu a positioningu značky KUCHYNĚ gorenje. Při vyhodnocení výběrového řízení byly zohledněny také výsledky online výzkumu realizovaného společností Ipsos Observer, kde respondenti mimo jiné vybírali nejvhodnější vizuál značky KUCHYNĚ gorenje.

Nový grafický koncept KUCHYNĚ gorenje je založen na trojrozměrné „šroubovici“ DNA, základní stavební jednotky všech buněk. DNA je základ všeho, reprezentuje dokonalé spojení pro bezchybné fungování a stejně tak kuchyně je základem domácnosti, místem, kde se schází rodina a přátelé. Grafika také koresponduje s produkty značky gorenje, kde vyzdvihujeme hlavně design, technologickou vyspělost a jejich úspornost, a zároveň vytváří spojovací prvek pro kuchyně a spotřebiče jedné značky. Na první pohled je patrné, že jde o ideální neboli dokonalé spojení. Zkratka DNA je zakomponována také ve sloganu DOKONALÉ SPOJENÍ. Základní, generický vizuál je v bílé, šedé, černé a červené barvě (graficky evokující hliník a sklo), na dílčí marketingové akce budou používány další barevné varianty, například modrá, žlutá, zelená a další.



Použití atraktivního 3D prvku ve vizuálu dává kampaním další rozměr. Možná je nadstavba klasického billboardu pro větší upoutání pozornosti, 3D podlahové samolepky, polepy výloh a další POS materiály v prodejnách, 3D brýle jako dárek ke katalogům, využití na webových stránkách, výstavách a prezentacích. Tento vizuál, konkrétně šroubovice, je výborně adaptabilní pro komunikaci v TV spotech, neboť umožňuje velmi dobré a efektní propojení animací s online bannery.

V březnu a dubnu značka KUCHYNĚ gorenje představí nový vizuál v rámci TV spotů, polepů, outdoorových ploch a dalších médií.

Dokonalé spojení. KUCHYNĚ gorenje. Kuchyně a spotřebiče jedné značky. Moderní design, vysoká funkčnost a nekonečná praktická řešení.

Více informací na
www.gorenje.cz/kuchyne

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze