Úvod

S čističkou vzduchu zajistíte sobě i své rodině čisté a zdravé prostředí

Ačkoli podzim patří bezesporu k nejkrásnějším ročním obdobím, pro které jsou typické výrazné barvy, je to zároveň i období plné nejrůznějších nástrah. Změna počasí a teplot je pořádnou zkouškou pro naše zdraví.


Zimní měsíce s sebou přináší časté inverze a smog. Jsme nuceni dýchat znečištěný vzduch, který podle lékařů každoročně zkrátí život 6-8 tisícům lidí. A to je pořádné číslo. Nejohroženější skupinou jsou malé děti, senioři a astmatici, kterým vzduch plný nečistot komplikuje život a je pro ně hrozbou nejrůznějších zdravotních komplikací.

Doma bude čisto

Ačkoli za vašimi okny panuje nepříznivé počasí a kvalita vzduchu během zimních měsíců nestojí za nic, doma můžete mít čisto. A tím nemáme na mysli dokonale naklizeno. Většina lidí si myslí, že je jejich domov bezpečný a po zdravotní stránce naprosto v pořádku. Bohužel pravda je mnohdy úplně jiná a i za dveřmi našich domovů na nás čekají nejrůznější nástrahy: nejčastěji prach, spory plísní, částečky nečistot.
Tuhle skutečnost si bohužel spousta lidí neuvědomuje. A to je škoda. Následně se diví, že se jim zhoršuje alergie, že mají častěji rýmu či kašel nebo že je trápí jiné zdravotní obtíže. Přitom stačí tak málo, abyste sobě a své rodině zajistili zdravé a čisté prostředí, ve kterém nehrozí vdechování neviditelných nečistot.

cisticka vzduchu Ionic Care

Tichý společník, kterému záleží na vašem zdraví
Přemýšleli jste někdy o pořízení čističky vzduchu? Pokud ano, doporučujeme vám čističku vzduchu Ionic-CARE, která je úžasně tichá a zároveň vysoce účinná. Díky svým vlastnostem je už dlouhodobě nejoblíbenější čističkou vzduchu v České republice. O jejím provozu nebudete vůbec vědět, kromě toho se pyšní až 96 procentní účinností v zachytávání polétavých nečistot. Je nenáročná na údržbu a má 3 stupně výkonu, které nastavíte s ohledem na velikost konkrétní místnosti.
Čistička vzduchu Ionic-CARE nemá ventilátor a funguje na principu elektronového větru. Určitě vás potěší i velmi nízká spotřeba, která je maximálně 12 W. Její celodenní provoz tak vyjde na cca 2 Kč, což je směšná částka za zdravý vzduch pro celou vaši rodinu. V čističce Ionic-CARE je omyvatelný elektrostatický filtr – tudíž vás nečekají žádné další výdaje za nákup čistých filtrů. Tento elektrostatický vydrží navždy.

Jedinečná podzimní nabídka

Zaujala vás představa čistého vzduchu u vás doma? Pak pro vás máme zajímavou novinku! Právě teď si můžete pořídit čističku vzduchu Ionic-CARE v barvě zelená Greenery, což je barva roku 2017. Množství těchto čističek je omezené, tak dlouho neváhejte. Využijte dopravu zdarma po celé České republice i na Slovensko.

Uvedete-li do své objednávky kód UD8, můžete se těšit na milý dárek zdarma.

novinka Ionic Care Greenery

Myslete na své zdraví i na zdraví svých nejbližších a pamatujte: znečištěný vzduch za okny, čistý vzduch doma!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze