Úvod

Závlahové systémy pro Vaši zahradu

Zalévání patří mezi nejdůležitější práce při péči o rostliny. U malé zahrádky si často vystačíme s konví nebo zahradní hadicí, rozlehlejší zahrady a plochy však vyžadují použití závlahových systémů. Bohatý sortiment izraelského výrobce a světového leadera v nízko-průtokových závlahách NETAFIM umožňuje vybrat optimální závlahový systém pro každou zahradu.


Úsporná kapková závlaha
Osvědčený a efektivní způsob, jak zajistit zalévání zahrady, skleníků, nebo větších osevních ploch, představuje kapková závlaha. Kapková závlaha NETAFIM nabízí řešení pro zahrady s různým terénem. Kapkovací hadice s integrovaným kapkovačem s tlakovou kompenzací je vhodná pro použití v kopcovitém terénu, v systémech s velmi dlouhými řádky, ale i pro systémy s kolísavým napájecím tlakem. Kapkovací hadice bez tlakové kompenzace se používá spíše v zelinářství a na rovných pozemcích.



Oblíbené samostatné kapkovače
Velké oblibě majitelů zahrad se těší samostatné kapkovače (tzv. on-line kapkovače), které nachází své uplatnění jak v exteriéru, tak v interiéru. V případě svažitého terénu oceníme výhody tlakově kompenzovaného kapkovače, jinde si vystačíme s levnější variantou bez tlakové kompenzace. Mezi důležité přednosti všech typů závlahových systémů NETAFIM patří, že jsou navrženy s ohledem na maximální úsporu vody a energie.



Efektivní zalévání malých zahrad
Pokud patříte mezi majitele menší zahrady, a nebaví Vás zvedat těžké konve, můžete využít nový koncept závlahy – zahradní sada, vyvinutý speciálně pro zalévání malých zahrad. Mezi jeho hlavní přednosti patří, že funguje na principu využití gravitace, a tudíž nepotřebuje čerpadlo (odpadají náklady na elektrickou energii), a lze ho také napojit na vodovod. Co dále oceníte, to je rychlá a snadná instalace, jednoduché použití a vysoká účinnost. Jen pro zajímavost, efektivita použité vody je několikanásobně vyšší, než je tomu v případě běžného postřiku, nebo zalévání pomocí konve.



20 let na českém trhu

Závlahové systémy, kapkové hadice, postřikovače, filtry, elektroventily, ovladače a další vybavení pro Vaši zahradu najdete na stránkách české pobočky NETAFIM, která letos slaví 20. výročí svého působení na českém trhu. Firma NETAFIM dále dodává skleníky a skleníkové technologie pro zahradnictví a zemědělství.





Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze