Úvod

Ve vkusně zařízeném bytě se lépe bydlí

Módní trendy se stále ve všech směrech rychle mění, a to i v bytovém interiéru. U bytového nábytku máme ale jednu velkou výhodu. Volit můžeme klasiku, modernu nebo retro. Stejné to je i s materiály. Srdcem bytu nebo domu bývá obývací pokoj. Slouží k oddychu, setkávání s rodinou i přáteli. Zejména mladí lidé si vybírají nábytek v moderním stylu.


Inteligentní kožené sedačky
Základním výběrem pro sedací soupravu je nejen zajímavý tvar, ale také materiál. Stálicí na nejen českém, ale i zahraničním trhu je kůže. Sedačky se dobře hodí jak do klasického, tak moderního interiéru, poskytují dostatečný komfort a jsou stálé módní. Inspirovali jsme se u firmy Phase, která vyrábí sedačky ze tří kvalitních typů potahů v barvách Florida, Nevada a prince. Sedací soupravy vynikají nejen kvalitním materiálem, ale i originálním designem a nadčasovým zpracováním. Velkou výhodou jsou samostatné prvky, které se dají různě kombinovat podle požadavku zákazníka. Tím vzniká možnost si sestavit koženou sedací soupravu přímo podle svých představ a možností.

cerna kozena sedacka Ontario

Snadná a rychlá údržba

Kožené sedačky působí elegantně, vkusně a navíc jsou nenáročné na údržbu. Nejkvalitnější jsou sedačky z hovězí kůže, jde o kvalitní a profesionálně zpracované kousky nábytku. Koženou sedačku stačí pouze jednou za rok naimpregnovat speciálním přípravkem. Na běžné čištění potom už stačí jen obyčejný hadřík a voda. Na větší znečištění je vhodné použít sadu na čištění kůže. Do kožené sedačky se nevsakuje pot ani voda a proto je vhodná i pro rodiny s malými dětmi. Další velkou výhodou je rychlá přizpůsobivost okolní teplotě.

Kožená nebo látková sedačka
Na trhu se však nenabízí jen kožené sedací soupravy, ale také látkové a omyvatelné. Zákazníci, kteří dávají přednost látkovým potahům, si mohou vybrat z materiálu, který je velmi příjemný na dotyk, ale na druhou stranu náročnější na údržbu. Oproti kůži se musí častěji vysávat od prachu a čistit. Povrchovou úpravu je zapotřebí jednou za rok obnovit impregnačním sprejem.

seda latkova sedacka Lyon

Netradiční sedačky jsou v kurzu

Látkové sedačky působí teplým dojmem a hodí se do všech interiérů. V nabídce najdete velký výběr látek různých kategorií. Nejkvalitnější látky patří do kategorie Excluziv a Excluziv VIP, které mají voděodolnou povrchovou úpravu. Velmi výhodné jsou tyto materiály pro rodiny s malými dětmi či domácími mazlíčky, kde ani malá nehoda nevadí.
Další z oblíbených potahů je Chameleon. Jak sám název napovídá, látka působí dojmem měnící se barvy. Tyto typy potahových látek najdete pouze v prodejnách Phase. Jedinečností sedaček Phase je to, že každý model je jedinečný a přitom pohodný a komfortní. Jednotlivé modely jsou vystavené v obchodech po celé České republice, kde si je můžete prohlédnout a sami se přesvědčit o jejich kvalitě.

sedacka Valencia svetla

Tip pro vás

Moderátor pořadu Jak se staví sen, Pavel Cejnar, doporučuje luxusní sedačku Valencie. Velkým plusem této sedačky je originální design, který upoutá na první pohled a bývá ozdobou každého interiéru. Tvar sedačky je nadčasový a velmi pohodlný. Doslova vás bude lákat k posezení a žádná návštěva neodolá.
Opěrky loktu svírají ideální úhel na podepření rukou při práci či čtení, ale zároveň poskytují oporu hlavy jako na pravé lenošce. Sedačka Valencie se výborně hodí do oficiálních reprezentativních prostorů i do soukromí obývacího pokoje či haly.

Bohatý výběr sedacích souprav různých typů, designu i potahových látek naleznete na www.sedackyphase.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze